Odg: Pržena riba By: kviskons Date: 20 Novembar 2012, 22:25:40
Sto bi rekao jedan moj frend "sirojke"
Odg: Pržena riba By: tomislav34 Date: 09 Februar 2013, 20:44:39
Ovako ja radim s babuškama.
Babuške obavezno filetiram jer ne želim pržiti one silne koščurine. Dobro ih osušim papirom, posolim i uvaljam u brašno.
Pržim ih u ovom električnom pekaču. Ne treba puno ulja i riba se ne lijepi za površinu.
Ovako to izgleda.
Odg: Pržena riba By: vradojicic Date: 10 Februar 2013, 09:31:56
Evo kako moj sin i ja to radimo.:)
Jedna slika od jesenas.
Uploaded with
ImageShack.us
Odg: Pržena riba By: alexdja Date: 10 Februar 2013, 10:18:42
He, he, he...
Svaka čast!
Odg: Pržena riba By: ellesar Date: 10 Februar 2013, 11:45:10
Tomislave, ja isto tako radim, samo na kraju zalijem sa mesavinom soka jednog limuna, malo belog luka i persun. Cim upije, gotovo je
Uh sto volim kad se lepi za prste
Odg: Pržena riba By: tomislav34 Date: 10 Februar 2013, 11:52:09
Znaći, isprženu ribu zaliješ. To moram probati.
Odg: Pržena riba By: ellesar Date: 10 Februar 2013, 11:57:45
jedno minut, dva pre kraja pecenja zalijem
Odg: Pržena riba By: zoki80 Date: 11 Februar 2013, 08:52:13
Svinjska mast i talandara, nema bolje.
Odg: Pržena riba By: pikeman Date: 25 Februar 2013, 15:18:19
Šaran i krompir salata...
Odg: Pržena riba By: dushann Date: 25 Februar 2013, 15:42:00
Masno brate
Odg: Pržena riba By: ellesar Date: 25 Februar 2013, 16:28:52
Mmmmmmm .......krompir salata
Odg: Pržena riba By: dushann Date: 25 Februar 2013, 17:40:48
Bez krompir salate nista i kod mene
naj vise volim nju uz tako pecenu ribu
Odg: Pržena riba By: Goachild Date: 25 Februar 2013, 17:50:32
Kada se ohladi krompir salata u frižideru krompir-sladoled. Leči! ;)
Odg: Pržena riba By: mailman Date: 25 Februar 2013, 18:37:02
Citat: zoki80 poslato 11 Februar 2013, 08:52:13
Svinjska mast i talandara, nema bolje.
U potpunosti se slazem, a sto se tice salate ja ni hleb ne jedem a kamoli salatu, koliko volim przenu ribu a narocito sarana.
Odg: Pržena riba By: b.jovica Date: 25 Februar 2013, 21:47:07
Najsladje sam jeo przene recne "girice", haublere (kako ih ovde zovemo). Przene odmah na obali, dok je jos "sveza krv"!