Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011121314151617181920
Odg: Pržena riba By: Piker62 Date: 07 Maj 2019, 15:41:44
Lep je tiganj a smudjevi jos lepsi. Tako i ja pravim, belo brasno malo aleve paprike, soli naravno, i udri.
Odg: Pržena riba By: marina1983 Date: 11 Avgust 2019, 18:13:33
Dunavski specijaliteti !





Odg: Pržena riba By: pikeman Date: 31 Januar 2020, 18:39:43

Odg: Pržena riba By: mountainriverfishingstyle Date: 03 Maj 2020, 21:51:50
Mlavska sita delikates




Odg: Pržena riba By: marina1983 Date: 16 Maj 2020, 16:14:40
Direktan prenos.



Spojene poruke: 16 Maj 2020, 16:16:49






Odg: Pržena riba By: jamal Date: 16 Maj 2020, 16:38:39
Marina zasto nam to radis!?  :rolleyes: :shocked: :no: :lol: smiley033
Odg: Pržena riba By: Jeremija Date: 16 Maj 2020, 16:44:04
Zato što nas voli  smiley296
Odg: Pržena riba By: Grof1204 Date: 16 Maj 2020, 18:22:05
Bata Marina samo daj adresu.. :cheesy:
Odg: Pržena riba By: DuleN Date: 05 Jun 2020, 17:23:08
Danas sam isprobao recept marinovane bele ribe u senfu... Prelezala 12h u marinadi od senfa u frigidigiju, nakon toga klasicno przenje na talandari... Rezultat marinade je da kostiju nema, a ukus se nije ko zna sta promenio...
Odg: Pržena riba By: b.jovica Date: 05 Jun 2020, 22:34:32

Crnooka.. samo so i brašno pa na talandaru, bez filozofiranja..


Odg: Pržena riba By: Sax Date: 06 Jun 2020, 12:41:47
Citat: DuleN poslato 05 Jun 2020, 17:23:08
Danas sam isprobao recept marinovane bele ribe u senfu... Prelezala 12h u marinadi od senfa u frigidigiju, nakon toga klasicno przenje na talandari... Rezultat marinade je da kostiju nema, a ukus se nije ko zna sta promenio...

Dule,jesi mesao senf sa uljem ili samo senf i da li si posle u talandari klasicno u brasno valjao ribu obzirom da je od senfa?

B.Jovice,nista vise od toga ne treba,odlicna slika a ukus sigurno...hehe

Odg: Pržena riba By: DuleN Date: 06 Jun 2020, 17:58:30
Sax,
Ocistio sam ribu, nadrezao onako ko za talandaru, a iznutra izgrebao viljuskom i obilno namazao senfom, bez icega vise. Prenocilo, a onda klasicno przenje: talandara i mast, riba u brasno pa na talandaru dok se ne pozlati...
Meni je odlicno... Probajte pa ako ne valja tu sam da trpim kritike :)
Odg: Pržena riba By: Sax Date: 08 Jun 2020, 12:54:52
Hvala Dule,
Probam uskoro!
Odg: Pržena riba By: skespa Date: 10 Jun 2020, 13:27:43
Pozdrav svim ljubiteljima dobrog zalogaja!  smiley033

Licno vise uzivam u pustanju nego u jelu, ali kada je ovo drugo, volim da se potrudim da bude perfektno;

za vikend izletim pred svitanje na Savu i maknem smudja oko kilo i 200, pa u filete;

fileti u so, biber, limunov sok>da odmori>u brasno>umuceno jaje>mleveni badem (pecen, pa kuvan, oguljen od opne pa blendiran)> tiganj sa topljenim maslacem



ko ima vremena, svaka preporuka!
Odg: Pržena riba By: vradojicic Date: 11 Decembar 2020, 13:53:15


Sveza, drinska mrena... Ovo je bila I tura, potom jos 1 ovakva.
Dorucak na poslu, jelo 8 nas... Malo ljutenice, krompir salate i ugodjaj je bio vrhunski.