Odg: Pecanje skobalja By: zivko_89 Date: 22 Decembar 2010, 23:04:25
uvek je tako kad se procuje da negde zimi jede riba...dan sa danom nije isti tako da nema pravila...

Odg: Pecanje skobalja By: cikaivan Date: 23 Decembar 2010, 13:17:12
Ma bezveze mada ti ljudi okolo ne smetaju ali doci u 3 sata ujutru u decembru da bi zauzro mesto i nista ne upecas je katastrofa.
Obecao sam slike evo par.


Odg: Pecanje skobalja By: lokica Date: 24 Decembar 2010, 00:08:06
U Popovicima su jos stavili zabranu od mosta uzvodno i nizvodno par stotina metara pa je sada bas strasno po pitanju guzve.
Odg: Pecanje skobalja By: bora63 Date: 24 Decembar 2010, 12:30:35
zivko 89 gde je to na timoku

moze i na PP

Odg: Pecanje skobalja By: zivko_89 Date: 24 Decembar 2010, 13:03:06
da li si iz Za? da znam kako da ti objasnim...
Odg: Pecanje skobalja By: bora63 Date: 29 Decembar 2010, 07:37:59
Ja sam iz okoline ZA i ako idaes u Vratarnicu javi kakva je
situacija

mozda oko praznika ugrabim vreme da izadjem
Odg: Pecanje skobalja By: zivko_89 Date: 29 Decembar 2010, 20:06:05
bio sam pre neku nedelju i pecao samo zutoku i geborta...mislim de je za Vratarnicu malo rano...od polovine januara bice pravo vreme, naravno ako vodostaj dozvoli...

Odg: Pecanje skobalja By: SKRABLICA Date: 01 Januar 2011, 09:36:57
Ljudi...napravite mi hranu za skobalja od sensasa...
Odg: Pecanje skobalja By: zivko_89 Date: 01 Januar 2011, 12:09:26
nikada nisam pravio od sensana...cist hleba ili malo x-21 kroz nju...ako pecas na crve dodaj pola litre i njih...mada mislim da je francuski hleb najbolji za ovo doba god...

Odg: Pecanje skobalja By: kviskons Date: 01 Januar 2011, 17:40:51
Za francuski hleb sam i ja, ali mi pominju i oblatne na ovom forumu?
Odg: Pecanje skobalja By: emo vasilev Date: 01 Januar 2011, 18:02:19
Citat: SKRABLICA poslato 01 Januar 2011, 09:36:57
Ljudi...napravite mi hranu za skobalja od sensasa...
Kao osnova preporucujem ovo -

Odg: Pecanje skobalja By: SKRABLICA Date: 01 Januar 2011, 18:07:27
U redu,to bi bila kao bazna hrana ako som dobro shvatio...a dalje
Odg: Pecanje skobalja By: emo vasilev Date: 01 Januar 2011, 18:18:25
Dalje improvizaciJa - u zavisnosti od boJe vode, aktivnost ribe i t.d.
Kod nas najdobri rezultat daje to sto sam pisao na početku ove teme !JeftiniJe

Odg: Pecanje skobalja By: SKRABLICA Date: 02 Januar 2011, 07:29:12
Vidi,ja lovim na Savi gdje je dubina u prosjeku 3m,boja vode je takva kakva je,dno je muljevito,voda ima protok za 5 gr,cralusso torpedo,lovimo stekom.Jednostavno ga dobijemo i nakon kratkog vremena izgubimo.A tu je..
Odg: Pecanje skobalja By: zivko_89 Date: 03 Januar 2011, 21:44:23
to se i meni desavalo a i mnogim drugim ljudima...neki su pokusavali x-ericom da ga "nateraju" da jede mada nisu imali nekih rez...jednostavno je takav...cuo sam od starijih ribara da je tokom zime ako se peca na hleb treba prihranjvati iskljucivo cistim hlebom i to u ne velikim kolicinama...ali cesce...sad treba probati...i naravno javiti zakljucke...
