Odg: Pravljenje boili i miksevi By: andricbranislav Date: 26 Decembar 2019, 11:53:21
E sad probam bez zamrzavanja... staviću konzervans pa da vidim koliko će izdržati. Super je vreme za isproba je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: no names Date: 26 Decembar 2019, 12:01:28
Koji konzervans?
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: andricbranislav Date: 26 Decembar 2019, 12:10:22
Običan u kesici. Bez boje i ukusa.
Imaš neki drugi predlog?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: no names Date: 26 Decembar 2019, 12:19:25
Trebao si i vinobran

Šalim se malo......koristi se Preserve (tečni konzervans) koji prave razne firme. Imaš u Auto Sportu Nutrin.
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: andricbranislav Date: 26 Decembar 2019, 12:30:58
Ma daj. Konzervans je konzervans. Na sve uzimaju pare. U čemu je poenta napraviti kući boile, a 90% stvari kupiti u ribolovačkoj radnji. Aromu, betain, mešavinu, konoplju, zaslađivač, aromu... ovako je zanimljivije, još ako uspe i upecaš nešto... ih...



Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Trigga Date: 26 Decembar 2019, 12:55:25
Konzervans je sve svo sto sprecava rad enzima(bakterija i ostalog) u namirnicama,ali opet ima razlike u koje namirnice ide koji,nijedan nije dobar,licno ne koristim ni jedan,zamrzivac je mama a i kod mene ne opstaje dugo ni u frizu
Poslato sa rolera za boile uz pomoc kompresora

Odg: Pravljenje boili i miksevi By: no names Date: 26 Decembar 2019, 12:55:48
Samo napred

Odg: Pravljenje boili i miksevi By: andricbranislav Date: 26 Decembar 2019, 13:18:49
Ma mene više interesuje kako kupovne stoje u kutijici 100 godina i ne stvrdnu se i rade i dalje. Koću da napravim 4 arome po 40-tak boila. Školjku, jagodu, sir i beli luk.
Staviću hranu za kanarince, konoplju, kukuruzno brašno, pšenični griz i malo integralno brašno. Malo vde praška i aromu.
Čisto da probam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Trigga Date: 26 Decembar 2019, 13:23:54
Samo po 40ak boila?
Poslato sa rolera za boile uz pomoc kompresora

Odg: Pravljenje boili i miksevi By: andricbranislav Date: 26 Decembar 2019, 13:30:04
Ma da. 10-tke i 12-tke za mamac. Pecam na Feeder tako da mi treba samo za udicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Trigga Date: 26 Decembar 2019, 13:39:53
Preli ih dipom nekim i nece se kvariti
Poslato sa rolera za boile uz pomoc kompresora

Odg: Pravljenje boili i miksevi By: andricbranislav Date: 26 Decembar 2019, 13:40:24
Hvala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spojene poruke: 26 Decembar 2019, 16:16:13Triga u pravu si ispade tu više od 40-50 komada.



Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: andricbranislav Date: 26 Decembar 2019, 18:27:08
Jedno pitanje za dip. Da li je ok samo da stavim aromu u glicerin biljni i prelijem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Ad fines Date: 26 Decembar 2019, 20:16:20
Nekada se meso zatopljavalo mašću, a ponešto se čuvalo u medu... eto kao ideja samo....
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Trigga Date: 27 Decembar 2019, 12:02:29
Citat: andricbranislav poslato 26 Decembar 2019, 18:27:08
Jedno pitanje za dip. Da li je ok samo da stavim aromu u glicerin biljni i prelijem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako zelis samo da istaknes aromu jeste
Poslato sa rolera za boile uz pomoc kompresora
