Vukovi sa DUNAVA Mamci & primame
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: rudy079 Date: 26 Januar 2016, 14:53:03
Da da,legendarni FARM-COMERCE ,ima jedna njihova radnja od mene nekih 200m.Redovan sam gost kad je sezona,prvih par puta nije bilo jasno radniku za cega kupujem toliko,znao sam u turi da narucim do 120kg semenki,naravno ne sve za sebe.Dok mu nisam objasnio da ne uzgajam ptice nego je za pecanje.Omiljeni mi njihov proizvode je mix semenki za kanarince,cena je negde oko 500rsd za 5kg,za spod se ubio ,lepo ga izmesam sa secercem i matorim kukuruzom.Imam par drugara iz oklnih gradove kojima kupujem u spomenutoj radnji,izbor im je fenomenalan,ako nesto nemaju na stanju,moze da se naruci i za par dana stigne. smiley033 smiley033 smiley033 smiley033
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: srdjanp Date: 26 Januar 2016, 15:16:53
Krenuo bih sezonu sa boilima iz kućne radinosti, šta preporučujete za početnika i otvaranje sezone?
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Emanuel Date: 26 Januar 2016, 22:16:03
I mene muci isto pitanje koji miks? neki proveren recept jer cesto lutanja i zablude dovode do toga da pocetnici ili "ponavljaci" evo ja npr.  :smiley:  izgube godinu a nikakvih rezultata
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: srdjanp Date: 27 Januar 2016, 08:07:26
Sa kojom veličinom krenuti?
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Mrkela Date: 27 Januar 2016, 08:35:12
to ti je najmanji problem koje velicine ces da rolas, rolaj ih od 14 do 18 mm. Veci problem ti je da nadjes mix koji tebi odgovara i hemiju koju ces da ubacis. Imas ovde na forumu dosta recepata za kucnu radinost pa se posluzi :D
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: djmisha77 Date: 27 Januar 2016, 09:01:58
S proleca toplo preporucujem manje boile, 14mm. Po mogucnosti topive, onda kad se ova 14 otopi i dodje na 10 eto udarca.
Neki "proveren" recept ne postoji ali cu reci moj omiljeni. U domaci mix sa pticijom hranom ubaciti 100-150gr sveze mlevene svinjske dzigerice.
Dzigericu sameljite u blenderu i ubacite je u jaja. Ostavite dovoljnu kolicinu suvog miksa jer ima dosta krvi da vam testo ne bude glindzavo.
Dodati samo 3-4 ml Liver aroma i cepaj.


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Odg: Pravljenje boili i miksevi By: srdjanp Date: 27 Januar 2016, 09:47:26
Hvala, moram probati!
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Emanuel Date: 27 Januar 2016, 17:41:49
Hvala druze probacemo pa javljamo rezultate , imas pravo da bolje se peca na manji precnik bojle. jedan vrhunski sarandzija koji je pecao blizu mene dobija na 10 mm i time hrani i peca,za recept nemamo podataka jer pravi i za prodaju ali ima jaku cenu sto nas i tera da sami smuckamo koje kilo
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: djmisha77 Date: 27 Januar 2016, 19:46:06
A mozete probati i varijantu 2 koja za osnovu ima isti bazni suvi mix. Mozete dodati i ribljeg brasna ako imate.
Onda lepo srucite (u jaja) jednu konzervu sardine. Mikserom dobro umutite i to je to. Ne treba nikakva aroma.
Predlazem da pravite topive boile sa Coyom. U prolece je voda poprilicno hladna pa se ne tope tako brzo,oko 2 sata. Druga prednost Coya zoom liquid je da topive boile mogu mnoooogo duze da stoje a da se ne pokvare, pogotovo one sa dzigericom.
Mana, boile treba susiti bar 5-7 dana i nikako na promaji jer garant pucaju. Ako se naglo i brzo suse popucace kada iglom krenete da je busite.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Odg: Pravljenje boili i miksevi By: srdjanp Date: 27 Januar 2016, 19:49:10
Pretpostavljam da se ocede od ulja?
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: djmisha77 Date: 27 Januar 2016, 23:39:07
Ne, nista se ne cedi. Ulje se svakako stavlja u mix pa je ovo idealna kombinacija. Jeste da se sporije siri u hladnoj vodi ali ne smeta nikako. Dakle celu sardinu. Sa tunjevinom nisam probao.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Leon-DE Date: 28 Januar 2016, 22:12:32
Dali neko od Vas pravi boile bez JAJA i bez kuvanja boile ?  :smiley:
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: djmisha77 Date: 28 Januar 2016, 22:14:44
Pravim ja pogotovo s proleca i jeseni kada je hladnija voda jer sporije tope.
Sa ovim
www.coyafishing.com.lestradesign.com/zoom-liquid/

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Odg: Pravljenje boili i miksevi By: Leon-DE Date: 28 Januar 2016, 22:29:19
Znas li Dj Miso , sta je taj Liquid ?
Odg: Pravljenje boili i miksevi By: djmisha77 Date: 28 Januar 2016, 23:37:50
Ako mislis po hemijskom sastavu odgovor je ne znam. Predpostavljam da je neki produkt kao sirup od kukuruza.


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2