Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011121314
Odg: Ćevapi By: jezerash Date: 16 Septembar 2013, 20:06:01
Ja stavljam na 2kg mesa, 500gr ovčetine i 1,5 kg junetine (vrat, plećka) i svi koju su jeli su mi rekli da se malo oseća ovčetina. Mogu da zamislim da je sve ovčetina kako bi se osećalo. A to ste u pravu kad kažete da se meso ovce iz tog kraja uopšte ne oseća kao ovo ovde kod nas.
Znam dosta ljudi koji obožavaju ovčetinu i njen ukus ali mnogo više ih znam koji to ne vole.
Odg: Ćevapi By: ellesar Date: 16 Septembar 2013, 21:20:52
Odlicna kombinacija :thumbup:
Odg: Ćevapi By: zex.raseta Date: 05 Januar 2014, 21:08:30
Juče , u srcu Baščaršije ,

Ferhatović Ćevabdžinica Petica....... :tongue:




Odg: Ćevapi By: ellesar Date: 05 Januar 2014, 21:41:18
 smiley112 smiley116 Ijaoooooooooooo :thumbup:
Odg: Ćevapi By: milan ns Date: 05 Januar 2014, 22:01:56
Sad sam ogladneo od te slike   :rolleyes:  :thumbup:
Odg: Ćevapi By: brica Date: 06 Januar 2014, 01:50:14
Mislim, ljudi, stvarno ...
A i ti Žex, pa kako možeš da okačiš takvu sliku u sate kada se već kreće na počinak? Ima li tu iole humanosti? Evo, skoro će dva izjutra, a ja sad moram da šnjoram po frižideru i gledam šta ću da čalabrcnem kako bih smirio ovu salivaciju koju mi je izazvala ta tvoja fotografija.
Odg: Ćevapi By: Neba85 Date: 06 Januar 2014, 02:05:03
Brico nek si ziv i zdrav,al usli smo u post :cheesy:
Odg: Ćevapi By: brica Date: 06 Januar 2014, 02:46:39
Zato sam i smazao, sada, tanjir posnog pasulja.
Odg: Ćevapi By: ellesar Date: 06 Januar 2014, 09:58:47
Ma nista lepše od tanjira hladnog pasulja u 2 ujutro :lol: :lol: :lol: :lol:
Odg: Ćevapi By: Hemingway Date: 27 Februar 2014, 19:26:01
Ovi su mi proslogodisnji iz Orasja ... kod kruznog toka - poslije benzinske pumpe desno prema centru
ukusni ..po meni bi trebao kajmak posebno da se servira ...
inace su bili na skali od 1-10       ...    8mica




dok su mi ovi ...izgled 10ka a ukus je bio 9ka



Odg: Ćevapi By: kviskons Date: 27 Februar 2014, 20:03:23
Нови Сад, Стражиловска 10,

Ћевабџиница ТАЛИМАТ


Оцена 9+   :tongue:

Odg: Ćevapi By: laki22 Date: 27 Februar 2014, 20:04:53
Jel to tamo negde kod Mpjoleta i onog bureka? Moram ici proveriti :D
Odg: Ćevapi By: djmisha77 Date: 27 Februar 2014, 20:36:22
Ako nemos pojesti ti zovi slobodno :)
Meni Banjalucki u Jevrejskog odnosno Gajevoj. Nije toliko cevap koliko lepinja. Sve se pusi i lepi za prste a luk :mljac: pa kiselo domace mleko.
Sent from my SGS3


Odg: Ćevapi By: delboyy Date: 27 Februar 2014, 20:52:45
Kravlje prodaje pod ovčije kiselo mleko.Jedino dobro ovčije je zrenjaninsko i isključivo leti. Zimi ovčije nema.
Odg: Ćevapi By: kviskons Date: 27 Februar 2014, 21:01:25
Бањалучки у Гајевој је отприлике јака осмица.
Ствар је субјективне природе, али ови у Стражиловској су ми баш легли
ко будали шамар.

:lol: