Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456789
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: laki22 Date: 05 Septembar 2017, 15:42:32
Dok odes do prodavnice, ovo ono, domace testo je vec gotovo. A ako bas i zelite da ga kupite, mnoge pekare prodaju sveze teto iz svoje radinosti....
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: zex.raseta Date: 17 Februar 2018, 20:03:58
Trenutna  :rolleyes:




Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: limovac74 Date: 17 Februar 2018, 21:58:03
Žex jel ti voliš picu zbog piva, ili pivo zbog pice? :lol: :lol: :lol:
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: zex.raseta Date: 17 Februar 2018, 23:37:12
Ja bih picerije spojio sa pivnicama. Vencao bre. :rolleyes:
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: DakiNS Date: 10 Mart 2018, 13:45:26
Prvo da se zahvalim kolegi dushann
na perfektnom savetu . Istina nisam ispod pice stavljao mermer nego podnu pločicu velikog formata i to na najnižem položaju. Pre pice dobro se zagrejala rerna sa sve pločicom i onda stavismo picu na onom papiru za pečenje i i rezultat fenomenomenalan. Vreme pečenja svega nekoliko minuta.
Savet zlata (pice) vredan: Picu pecite u rerni na mermeru ili podnoj pločici!

Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: Stefan_feeder kid Date: 10 Mart 2018, 17:55:06
Šunkaricu,obavezno kvalitetniju,uvek prvo propržim na tiganju.Ukus je mnogo bolji.Probajte. :ok:
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: DakiNS Date: 20 Mart 2018, 21:22:07
Fazon sa keramičkom pločicom 40x40 kao podloga za pečenje pice ponovo proveren , a glavni sudija  - moja unuka  je oduševljena rezultatom


Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: mihabg Date: 20 Mart 2018, 21:32:00
Potpisujem da vise volimo picu od Zabara.
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: Sax Date: 20 Mart 2018, 21:48:53
Haha Miha,e ovo si bas dobro rekao.....

Daki,pica je vrh na slici,u ukus ne sumnjam.
Keramicka ploca standardna ona za kuhinju,kupatila ili deblja neka?
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: Majdan Date: 20 Mart 2018, 22:18:37
Extra fora sa plocicom  :tongue: To jos nisam video...... Ja sam otisao kod kamenorezca i isekao mi granitnu plocu po meri za rernu za 1200 din . Pica je kao iz picerije , evo rezultata.




Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: DakiNS Date: 20 Mart 2018, 23:03:51
Haha Miha,e ovo si bas dobro rekao.....

Daki,pica je vrh na slici,u ukus ne sumnjam.
Keramicka ploca standardna ona za kuhinju,kupatila ili deblja neka?

Podna pločica , one su nešto deblje , bolje je da je glatka , a i ostalo mi nakon gradnje kuće istina jedina je ova kao uzorak bila 40x40 ostale su mislim 30x30. Za sada funkcioniše ,  i mora se dobro paziti jer se pizza jako brzo ispeče, par sekundi kašnjenja i presuši se , nije više onako sočna , a da si olakšam , pizzu na pločicu stavljam na papiru za pečenje pa ju je lakše i izvaditi iz rerne. Da  ne lažem , žena je ta koja je umesila testo , unuka i ja aranžman a kolektivno ih smazali. Najviše kod pizze volim što se može improvizovati , ne moraju se uvek imati svi isti sastojci , šta zatekneš u frižideru to turiš , jedino bez kepača( novo ime za kečap od unuke) i sira nije to to.
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: laki22 Date: 21 Mart 2018, 02:54:58
Fazon sa keramičkom pločicom 40x40 kao podloga za pečenje pice ponovo proveren , a glavni sudija

jel ovo sigurno? imam drrugara grobara pa ce mi dati , ali da ga ne cimam za bezveze
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: pkv-pecaroš Date: 21 Mart 2018, 08:00:15
 Interesantno ovo sa pločicom
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: DakiNS Date: 21 Mart 2018, 08:11:27
Ako se uzme u obzir da se pločice peku na temperaturama od 750 - 1000 stepeni , ona temperatura od 250 stepeni je sigurna , s tim što se pločice koriste u oblaganju zidova  prehrambene industrije što znači da je potpuno zdravo , posebno jer postavljam pizzu na papir za pečenje. Treba jedino biti siguran da je pločica suva ,mokra bi mogla da pukne , zato je posle pečenja samo prebrišem krpom i to onu glatku stranu.
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: nslemi Date: 21 Mart 2018, 11:52:51
Ja je ovako najvise volim.. :lol: