Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: vradojicic Date: 31 Maj 2021, 14:15:37
Ni ja ne volim jaja na pici. Ostalo sve volim a pravim slicno kao Glos. Ispadne odlicno pa nikad ne stignem da slikam.
Nazalost, bude skupa ljudski jer stavljam pelat, prsa, dobre virsle, neku kobasicu, slaninu, pecurke, pirotski kackavalj - mesanac i kajmak...
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: Piker62 Date: 31 Maj 2021, 15:01:30
Volim i ja picu, ali ne vise od pecanja.
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: Goachild Date: 31 Maj 2021, 21:24:42
Гремлине, хоћу кад будем у пролазу.
Хвала за дојаву!
Радојичићу, и ја! Раније сам могао да живим на пицама. :)
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: pikeman Date: 29 Jun 2023, 19:40:59
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: pkv-pecaroš Date: 29 Jun 2023, 21:47:24
Pica je nekada u svojim počecima kako sa čitao bila tzv'sirotinjsko jelo'. Naime ljudi slabijeg imovinskog stanja su na komad tjesta stavljali jeftine sastojke koje su imali u kući. Danas kada je pica brend pravi se sa kojekakvim delicijama. Volim ju jesti ali realnost je da je danas sve samo ne jeftina. Baš jučer je ćerka naručila jednu povodom nekog okupljanja i meni 30-ak eura ako ne i više ne zvuči malo za komad tankog tjesta. Da ne pričam koja je cjena samo jedne kriške negdje na moru. Cjene su paprene ili je to jelo precjenjeno.
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: Drill Junkie Date: 30 Jun 2023, 09:40:17
U Trogiru sam juce pojeo mozda najlepsu picu do sada
naravno zove se "Trogir" na meniu
Cena 12 eur za fi30, korektno..
Restoran je dobro poznat u starom gradu..
Ali je zato kugla sladoleda 2.9 eur
04 Jul 2023, 11:34:26ovo nije kulinarstvo, ovo je zanat
Eeee ajd sad ti proceni sta je bolje?!
Ono kod Bucka u Francuskoj sto nema veze sa picom ali govedji premaz je za "ustav RS" ,
ili ovo gde majstor pokida sa procedurom i napravi ono sto pizza i predstavlja.
S' obzirom da uglavnom "pod gasom" idem u piceriju meni sasvim svejedno,
kad trpi jetra nek' trpi i zeludac
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: laki22 Date: 05 Jul 2023, 20:26:34
Ima pizzerija Tramontana u centru Novog Sada, majstor je vrhunski, peć je prava italijanska na drva, kostala ko garsonjera a pizze su vanzemaljske, svaka preporuka. Cene su korektne a domacini ljubazni
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: laki22 Date: 25 Novembar 2023, 20:04:34
48h fermentacija poolish, 24h testo... Sastojci po ukusu. Brašno sa W indexom 260-290






Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk


Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: bugi bugisa Date: 25 Novembar 2023, 22:59:04
Ti....pekar...razumeš ...fermentacija...bravo....
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: Majdan Date: 27 Novembar 2023, 13:45:01
Bravo Laki, extra izgleda verujem i da je ukus takav , gde si nabavio brasno?
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: laki22 Date: 27 Novembar 2023, 22:03:47
izgleda kako izgleda iz rerne, ovo je maximum :D kad nabavim pizza pekač bice mnogo bolje. Brašno je iz metroa, dosad najveci W index sto sam nasao. Ima u super veru Vaputo brasno ali ovo mi se vise svidja
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: mladinaucnik Date: 29 Novembar 2023, 09:49:58
U komsiluku u Temerinskoj pizza peci pravo alo bogatstvo.
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: laki22 Date: 29 Novembar 2023, 18:34:00
ali vrede. pratim neku slovenacku grupu i svi ih koriste na terasi i super ispadnu. ta prodavnica drzi i komodo grillove itd, sve za kvaliteatan vikend. ali kao sto kazes, cene... da ne kupujem pribor verovatno bih i mogao da priustim pec ali planiram kuhinjski pizza pekac uzeti, Ariete ili tako neki. Imaju samotnu plocu i razvijaju oko 400 stepeni. sasvim dosta
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: laki22 Date: 27 Decembar 2023, 19:59:59
Nabavih konačno i pizza pekač. Glavna odlima, 400 stepeni temp grejanja kamene ploce. Za kucne uslove


poolish je fermentisao i pravim testo danas za sutra.


Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk
Odg: Ja ju volim onoliko... pizza! By: pikeman Date: 08 Januar 2024, 20:28:16