Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Mangup Date: 12 April 2012, 18:55:48
hahahah te providne i ja volim
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Svenko Date: 12 April 2012, 20:09:47
Špicler.....To je savska bjelica.....ako se ne varam
...Tako nekako je kod nas zovu..Ide uz vino super....nemoraš vaditi koštice
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: pireli Date: 12 April 2012, 20:42:33
Sad se vratio sa Save kod Ostruznice,Peco na bolonjez od 6m i plovak od 8gr.Radi Sljivar i Bodorka na nekih 12m od obale i dubini od nekih 4-5m.samo predvece i ujutru rano.A na kom mestu tacno radi,ne smem da kazem.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: bamarin Date: 12 April 2012, 20:50:19
Greška momci "špicler" je vrsta deverike. Današnji ulov su bili primerci između 100 i 200gr. Slike možete videti na temi "Tamiš Farkaždin" samo što su tamo težili oko 300 gr.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: srdjan72 Date: 13 April 2012, 01:07:23
Kod nas na Savi ih zovemo spicerka.Slicna deverici ali dosta tanja i uglavnom se dobro peca pri nadolasku i zamucenju vode.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: skespa Date: 13 April 2012, 02:07:31
dajte par fotografija da utvrdimo tacno sta je
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Aleksandar Bunčić Date: 13 April 2012, 02:15:56
Ispravite me ako grešim da ne pričate o krupatici možda?
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: korbaach Date: 13 April 2012, 02:34:13
Ih,kolko komplikacije,oko Bele Ribe
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: twister011 Date: 13 April 2012, 07:46:00
Citat: alexdja poslato 12 April 2012, 18:30:33
Oni koji sve to imaju i idu, verujem da se jave ili u galeriji sa ulovom ili ovde sa "tužnom pričom"...
Bas si optimista
Ili pak mnooogooo neiskvaren
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: alexdja Date: 13 April 2012, 09:14:06
Ma gde, kvaran sam ko šupalj zub
...
Ne stvarno, ne mora da se precizira gde je ulovljeno, ali može da se podeli...
Ja znam jednog koji daje savete ljudima gde da idu iako nije ni čuo ništa ni bio tamo...
I onda ako se ljudi vrate zahvalni i sa ulovom on se spakuje i piči tamo, a ako dođu sa pričom "što si me zajebao", on kaže, "je.iga, juče je radila ko luda"...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: twister011 Date: 13 April 2012, 09:37:53
To su ljudi starog kova. Nekada se takvo savetovanje podrazumevalo
Par poslednjih pecanja resio da nosim i foto sa sobom. Rezultat je, izgubljen foto aparat, zena ocajna, deca kukaju sto nam gosti iz Austrije tu a nemamo cime da se slikamo......... Da ne pominjem koliko nam je fotografija ostalo u njemu, koje nismo prebacili na komp. Bem ti digitalce, a ponajvise Galerije
Prosle godine u pokusaju samosnimanja pustanja C&R, stari aparat mi upade u vodu
PS: Ako je neko pronasao crveni Coolpix na obalama Dunava ili u mrezi, u poslednjih par nedelja, molim neka mi vrati bar fotografije
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: alexdja Date: 13 April 2012, 09:39:45
Nemoj više sam da se slikaš...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: dejansom Date: 13 April 2012, 09:58:57
Citat: Aleksandar Bunčić poslato 13 April 2012, 02:15:56
Ispravite me ako grešim da ne pričate o krupatici možda?
Mislim da pričaju o ovome:
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A8%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1%80
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: masinac Date: 13 April 2012, 13:09:28
spicer ili krupatica- ista je vrsta
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: KoDar Date: 13 April 2012, 13:14:37
Citat: alexdja poslato 13 April 2012, 09:14:06
Ma gde, kvaran sam ko šupalj zub ...
Ne stvarno, ne mora da se precizira gde je ulovljeno, ali može da se podeli...
Ja znam jednog koji daje savete ljudima gde da idu iako nije ni čuo ništa ni bio tamo...
I onda ako se ljudi vrate zahvalni i sa ulovom on se spakuje i piči tamo, a ako dođu sa pričom "što si me zajebao", on kaže, "je.iga, juče je radila ko luda"...
Ima još uvijek takvih. Uvijek je jučer dobro radila!!!