Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: rašo Date: 02 April 2012, 13:36:35
ja odlučio u četvrtak otići i upecati jednog od 3-4 kg za fiš u petak, usput ću da upecam i jedno somče od 2-2,5 kg. Ništa lakše znam gdje su i na koji mamac idu.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: rašo Date: 02 April 2012, 14:15:46
Takvog odma puštam, idem ciljano na tu veličinu, pojedem samo onoliko koliko mogu
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: TopMix Date: 02 April 2012, 14:22:16
Citat: damjan poslato 02 April 2012, 13:12:22
Čestitke za Mavericka !
Ovo treba da pročitaju oni što i dalje veruju da šaran "ne jede",umesto da pecaju na pogrešnom mestu !
Damjane, ima nekih koji pecaju na pogresnom mestu, al neki pecaju i na pravom mestu, gde jednostavno nema vise sarana...
Tamo gde ga ima u izobilju, neki biraju mesto za pecanje sarana po kriterijumu da ima debele ladovine
p.s. ovim konemtarom, naravno, ne umanjujem maverikov uspeh,
ipak je jos uvek vansezona
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: maverick Date: 02 April 2012, 15:35:44
da se ne falim previse...
ali malo pecarosa razumije kretanje ribe...malo njih provede noci i noci pa cuje i vidi gdje se sta dogadja....iskljucivo mislim da je pecanje upornost...kako smudja tako i ostale ribe...meni dodje da vise ni ne idem na sarana jer ovako se osjecam kao da znam
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: b.jovica Date: 02 April 2012, 20:09:28
E pa.. Nemoze u subotu tako da se hvata, samo u nedelju 01.04. :):)
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: kris84 Date: 02 April 2012, 20:18:54
Smorili ste
Tema je bio sam na pecanju...
Ja bio danas u Jarkovcima na jezeru...7 babuški-3kg...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: b.jovica Date: 02 April 2012, 21:28:09
Pa to je super, prosek oko 400 grama!
Moze li malo detalja? Na sta su pecane, koja dubina, koja strana jezera, vazi li ova opsta dozvola ili se nesto doplacuje? Hvala unapred!
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: kris84 Date: 02 April 2012, 21:53:57
radila je na koktel glista crv, pecao sam u plićem delu jezera kod mosta i važi jedinstvena...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: b.jovica Date: 02 April 2012, 22:03:27
Hvala kris84
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: bladerizer Date: 03 April 2012, 09:08:53
sad se vratio sa vode,pecao belu 2 sata lepo radila na crva i glistu,uhvatio 3 kg za dva sata,pecao bih jos al moram na posao!
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Sax Date: 03 April 2012, 09:46:28
Super.Plovak ili feeder?Javi kad se vratis sa arbajta...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: na kanalu Date: 03 April 2012, 12:17:12
Bio sam juce na Dunavu,plovak,koktel glista crv i babureee,ujutro nista a kako je dan odmicao,tj.postajalo toplije sve bolje i bolje....slike sve govore...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: biber Date: 03 April 2012, 12:25:28
Razbio si ih.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Nemanja85 Date: 03 April 2012, 12:47:14
E brate koje je to uzivanje bilo...Svaka cast
Definitivno na svim vodama trenutno najbolje uzima koktel crv-glista.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: ctpaba Date: 03 April 2012, 19:02:41
evo malo slikica od zadnjih nekoliko dana :)