Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Nadla Date: 10 April 2012, 10:30:17
Nedelja,Biserno kod Beceja,drugari i ja.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Zmaj Strasni Date: 10 April 2012, 14:04:26
Glista? Crv?
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Svenko Date: 10 April 2012, 16:42:33
Bistro Nadla na ulovu
.......Kakve su sve vrste u čuvarci?.......Čini mi se da je zabrana na deveriku
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: RiSb0 Date: 10 April 2012, 18:01:29
Od 15.4 - 31.5. je zabrana za deveriku
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Mangup Date: 11 April 2012, 16:42:05
Bio Sava opet polako nadolazi i muti se :) 310 cm 13 stepni...ni udara!
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: OLOVO Date: 11 April 2012, 16:48:25
de si tačno bio?
ne radiš nešto dobro ako boxovao.Boxuj na strimere.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: srdjan72 Date: 11 April 2012, 17:13:21
Dolazi?
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: djole kac Date: 11 April 2012, 17:38:14
Vodio klinca danas da peca u B.gradiste ( posle sela ) melez kilavo radi jedva desetak komada uglavnom dubinka gliista i crv....
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Mangup Date: 11 April 2012, 19:14:27
@Srdjan72 Da ako oni sto mere mere tacno juce bila 305 danas 310...
@OLOVO bio u par boxova ali samo prosao...najvise sam bacao ispod brankovog i kod prve terase...Nemam strimere...niti znam kako se koriste xD bacao sam shadove i neke smukijeve...jedino sto radi je pes i to bas aktivno...
evo sada sam bio da se prosetam do sebesa da vidim da li radi sta i imao sam sta da vidim...sitna babuska maltene uzima cim se baci mamac...radi na hleba...mada moje misljenje je da covek ne dobija krupnu jer peca na metar i pol od obale uz trsku dubina 30-40 cm a ne baca primamu...verovatno cu da idem u petak da pecam tamo ako nista drugo da se zanimam sa secom jer lepo je videti kada ti tone plovak posle duzeg vremena!Imam par slika okacicu u temi sto sam otvorio... BISTRO
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Nadla Date: 11 April 2012, 20:15:49
Uglavnom pufika,ona zuta medna.Ponekad udari i na crva,mada je tu vise manic pravio problem.Ima koja deverika,sitnija krupnija,a uglavnom je uzimala krupna babuska,od 400 do 600 grama,odprilike.Solidno je bilo za 5 sati pecanja i po cirkus vremenu u nedelju.Stigli tamo u podne...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: b.jovica Date: 12 April 2012, 15:12:04
Sava malkice porasla, bela se primakla obali, na 50-60 cm dubine.. Sprema se mrest ili mozda greje kosti ;)
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Mangup Date: 12 April 2012, 18:05:54
Ostali ili ne idu na pecanje ili ne zele da podele sa nama sta je bilo...lepo!
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: kviskons Date: 12 April 2012, 18:11:05
Ma idemo samo se bojimo špijuna
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: alexdja Date: 12 April 2012, 18:30:33
Citat: Mangup poslato 12 April 2012, 18:05:54
Ostali ili ne idu na pecanje ili ne zele da podele sa nama sta je bilo...lepo!
Pa nemaju svi baš toliko slobodnog vremena...
Neki moraju da rade čak i za praznike, dok neki još uvek nemaju para za dozvolu...
Oni koji sve to imaju i idu, verujem da se jave ili u galeriji sa ulovom ili ovde sa "tužnom pričom"...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: bamarin Date: 12 April 2012, 18:40:59
Tamiški kej kod PA i dalje izdašan špiclerom. Danas na feeder oko 40 kom ali isključivo na larvu i pinkija i to na 10m od obale. Što kaže b.jovica greje kosti a Koste nema.