Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: rj Date: 21 Novembar 2011, 19:49:29
jedan 1 kg ...jedan 3 kg i jedan za novine ode mojom krivicom
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: twister011 Date: 21 Novembar 2011, 20:04:05
Znam Maco, zaboravio si meredov kod kuce
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: rj Date: 21 Novembar 2011, 20:23:00
nije ni došlo tako blizu
inače kapitalne smuđeve prihvatam rukom ...trebao sam pustit čamac jel sam bio u oštroj i dubokoj vodi ali sam ga povezao za panj pa sam klještima probao prerezat štrik
..pošto ni nož nije bio pri ruci
...ebiga šteta bio je baš baja
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: kico Date: 21 Novembar 2011, 20:35:13
to se meni uvjek desi
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: twister011 Date: 21 Novembar 2011, 21:10:37
Josipe bar ti je sidro ostalo
.
PS: Za meredov se zezam, znam da ih vadis rukom
. Meni je tako vise odlazilo, mada ga ni sada ne nosim
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: voja Date: 21 Novembar 2011, 22:26:52
Citat: TopMix poslato 21 Novembar 2011, 17:09:32
Ja sam sam sebi sarandzija. Jes da ne mogu sam sebi da stanem malo nizvodno u isto vreme, al eto, mogu malo posle...
I ne samo to, u odnosu na ostale kolege, ja imam jedan problem vise! Kako da procenim sta mi je za vikend pametnije: pecati smudja ili sarana, ili u isto vreme, ili...
Ponekad taj problem resim mudro, al ga ponekad uprskam do daske. Al neka, ko zna zasto je to dobro...
Doktor Dekil i mister Haid
to je stvarno zla kob kad si vecito na klackalici izmedju dve vrste riba ili ti kod jedne sa dve razlicite tehnike
sto bi stariji rekli ne moze jedna guzica na dve stolice
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: maverick Date: 21 Novembar 2011, 22:56:09
dogadja se ..i ja uvijek pazim na detalje pa mi u subotu ode jedan debeli...tu se ne moze puno uciniti
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: TopMix Date: 21 Novembar 2011, 23:12:14
Za twidzu i voju, kratak odgovor. Ne praktikujem u isto vreme da pecam i sarana i smudja, jako retko, zapravo izbegavam...nije bas mudro
Uglavnom, od sada saranski pribor ce biti sve redje koriscen, tako da pocinjem da se "kladim" na smudja. E tu se moze kombinovati. Napr. ujutro ga trazim sa varkom, pa mala pauza, pa nastavim sa muvanjem, pa onda kasno popodne i vece opet varka, naravno, sve iz camca sa promenom mesta...Eto meni "posla", po vasceli dan, kad mi slobodno vreme dozvoli
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Sp1tF1re Date: 23 Novembar 2011, 17:26:18
Knicanin 23.11.2011.god oko 6-7kg Djeverika,Bakisan i Sp1tF1re izvinjavamo se bio je i Imre do 13h pa je morao poc dobio
7.na loto
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: maverick Date: 23 Novembar 2011, 18:12:29
vi se uvijek lijepo zabvljate
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: kviskons Date: 23 Novembar 2011, 18:14:15
A kanda vam nije ni hladno?
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Sp1tF1re Date: 23 Novembar 2011, 18:45:47
Bila je radza sa nama i u nama,pa se grejalo a druga polovina dana mnogo lepa bila bez vetra i odma osetno toplije ,riba izmerena tacno 5930 gr.,odokativnom metodom sam za malo promasio
najebacu od chiscenja ribe vise
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: tomislav34 Date: 23 Novembar 2011, 19:54:59
koji mamac?
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: ladikimre Date: 23 Novembar 2011, 19:58:54
Ma otkud hladno....
kad ja koji ne pijem alkohol ,pa pijem rakiju...da se ugrejem....
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Sp1tF1re Date: 23 Novembar 2011, 20:22:37
I jedan lep Bandar