Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: TopMix Date: 28 Septembar 2011, 08:56:25
Na cega udaraju sarani?
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: mobi dik Date: 28 Septembar 2011, 09:06:28
kukuruz sa aromom školjke cukov i stari kuvan posoljen.sistem na dlaku jedno ili dva zrna sa spužvicom.jako nježno uzima ,najviše pecanja i javljanja na fidere dok na šaranske dvodijelne 2 75 lib proba i ostavi.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: TopMix Date: 28 Septembar 2011, 11:12:17
Hvala kolega na info. Da, to si u pravu, uzima jako nezno, da ne kazem traljavo. A ja pecam uglavnom u krsu, pa sve ne mogu da odustanem od teske artiljerije. Upravo se to desava, pomalo pipa, proba, ostavi...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: mobi dik Date: 28 Septembar 2011, 11:52:42
što i nije karakteristično za ovo doba godine i vodu koja se nešto i ohladila,normalno sam počeo a fideri su bili za smuuđa na meso ,pa sam kako si i napisao ranije puno razmišljao puno probača a nikako da stisne ,mamce sam sve probao ,i nakraju probam na mekano najnježniji vrh i pun pogodak još je zanimljivo da se zajedno kreću i mali i veliki primjerci pritom mislim na šarančiće oko kilograma.i nije bio u klasičnom kršu već na prolazima sa krša na kamen i obratno definitivno se dosta kreću.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: TopMix Date: 28 Septembar 2011, 17:53:07
Mislim da su kilavi i traljavo uzimaju zato sto se nisu izmrestili, i pored toga sto su se pokrenuli iz panjeva. Pa sad bi trebalo da razbijaju, a ono...
No dobro, treba se prilagodjavati siituaciji na vodi i smisljati lukavstva i improvizacije koje donose rezultate.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: neca_bratko Date: 28 Septembar 2011, 20:11:40
Dans u marini St Sl upecao sam dve štuke po 1,5 kg, na kedera i to presečenog na pola, po dužini

! Bilo još nekoliko udaraca i to pred noć!
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: balsxa Date: 28 Septembar 2011, 22:49:26
Bio ispod pancevca, ni čvrk...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: draganintel Date: 28 Septembar 2011, 22:54:37
Na soma?
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: bladerizer Date: 29 Septembar 2011, 06:17:49
sinoc na dunavu kod bogojeva probao smudja na varku od smdja ni s ali sam zato dobio jednog brku ok 4kg i 200 grama na tvistera.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: cikaivan Date: 29 Septembar 2011, 13:09:07
Nema kiseonika u vodi.
Generalno nigde ne radi a nastaviće se trend ako ne padne kiša.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Jovica Date: 29 Septembar 2011, 20:30:24
Danas na jezeru u Medjuvršju kod Čačka na koricu od hleba i crvića lepo radio karaš na feeder položen paralelno sa obalom zbog jakog vetra.Nije neka riba ali ja i to bodujem.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: cikaivan Date: 30 Septembar 2011, 11:08:20
A ja noćas bio na Gruži.
5 smuđića nevrednih pomena,naravno vraćenih i nekoliko bandara,
Čak ni cverglan nije jeo.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: bladerizer Date: 30 Septembar 2011, 13:51:00
Jutros bio opet kod Bogojeva od smudja ni s a kasnije bio na spornje kod apatina tamo ni bucov nevijaa a kamo li smudj,zato dubinkasi ubise deveriku sve komadi preko kile!!!
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: ribar67 Date: 30 Septembar 2011, 20:30:23
Prošla subota kod Bogojeva (u produžetku vikend naselja) tri smuđa-2kg,1.5kg i 1kg na kedera. Nedelja kupusinački dunavac ništa, popodne kod harčaš čarde štuka 3kg.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: WoodooSale Date: 01 Oktobar 2011, 12:29:34
jutros na VBK kod Sombora ništa za poneti, bile 2 male štukice, jedino što sam overio Alex Tango vobler u 3-em zabačaju

a druga je došla na Cormoran CoraZ leptir br 4
