Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: twister011 Date: 16 Mart 2012, 19:30:05
A kod onih preko puta
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: tomislav34 Date: 16 Mart 2012, 20:32:22
Niko vidio ribe nije! Užas! Voda je još dosta hladna, noći su u minusu!
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: TopMix Date: 16 Mart 2012, 20:42:52
Zato sam ja, i pored najavljenog lepog vremena, odustao od sarana za ovaj vikend na Tisi. Voda nema jos ni 4 stepena... Valjda ce do sledeceg vikenda biti bar malo bolje
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: bogy man bites Date: 16 Mart 2012, 21:06:12
Danas bio odpecao 3h na standardnom mestu hranjenom vidi se aktivnost bele ribe sharan nula bodova sutra opet strazha.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: RiSb0 Date: 17 Mart 2012, 13:14:44
Danas na plovak radila bodorka i sitna deverika, kao dlan... Makar je bilo zanimljivo, nismo uzalud samo gledali u plovke
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: kviskons Date: 17 Mart 2012, 14:38:29
gde je to radila bodorka, ja sam obisao Sodros, pecao cca 2 sata rezultat 1:0 za mene.
Jedan kaugler sa 2.5 metra dubine na plovak.
Isao sam vise fakultativno.
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: RiSb0 Date: 17 Mart 2012, 15:24:15
U Petrovaradinu, kod "Šarana"...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: BORKO.hr Date: 17 Mart 2012, 15:53:50
Rijeka Drava, 3km, pokušasmo na šarana, jer je kolega ribič, u proteklom tjednu, u tri navrata hranio staru hranjenu poziciju od jesenas, a dobio je u srijedu oko podneva, nakon druge prihrane "divljaka" šarana, 7,5kg...
Danas, niži vodostaj za barem pola metra;
šaran "vretenac" 5,7 kg, 78 cm, 2 zrna kukuruza na silikonskoj dlaci, klizno olovo 60g, direkt na 25 cm dužine ispod stoper-gumice, udica Gamakatsu specialist "G" carp 1/0
štap teleskop, carbon, Balzer IM8 Carp 2,75lb 3,6m, rola Balzer Aluchron 35, najlon Berkley Trillene 0,31 mm, plavi
vjetar SZ 3m/s, temp vode 6,5, vodostaj Osijek, -81, lagani porast.
Bio još jedan "mrljav" pec, ali ništa više.....
Kreće se lagano !! To je važno !
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: maverick Date: 17 Mart 2012, 15:56:02
na kakvom terenu ste pecali, panjevi ili kamen
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: BORKO.hr Date: 17 Mart 2012, 16:02:54
Kume, na kamenu, prijelaz na zemlju, s obale...znaš to mjesto..blizu crvene lampe...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: maverick Date: 17 Mart 2012, 16:36:58
sutra ja i kolega idemo pokusati upecati sarka ali na nasim terenima...pa jos nismo odlucili di cemo
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: Rajo Date: 17 Mart 2012, 17:08:54
Borko izvješće sa vode ti je
, svaka čast
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: smudjoslav Date: 17 Mart 2012, 18:28:31
...izasao sam oko tri sata popodne na Tamis da se opustim malo uz bolonjez...Spicler radi odlicno, nije krupan ali uzima bukvalno u svakom prolazu...
No ne javljam se povodom toga(mada ce ova informacija mozda nekom biti od koristi) vec zbog toga sto ogromna vecina (da nekazem bas svi) takozvanih sportskih ribolovaca u Pancevu izlazi na smudja kao da je 17 oktobar a ne 17 mart i zabrana za pomenutu vrstu...
Znaci ne mozete poverovati koliko njih se vraca opusteno sa pecanja...
Ni ne treba bolje da nam bude kad smo takav narod...sram nas bilo...
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: svetišaran Date: 17 Mart 2012, 20:29:49
Smuđoslave, neka te to ne čudi. Ja sam jutros bio na Dunavu i svi ribolovci, svi do jednog, furaju gumice, standard glava 7 - 8 grama, bacaju na poznatim smuđarskim mestima. Kada prođoh pored njih, sa kašikom na štapu, oni se osmehuju i pitaju "ima li štuke", a kad im kažem da je štuka u zabrani, oni vele " e k..ac ćeš danas da natrčiš na bucova".
Odg: Bio sam na pecanju...🎣 By: limovac74 Date: 17 Mart 2012, 20:53:38
Na Begeju isto jure smuđa. Gde su ti ribočuvari