Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 12345678910
Odg: Smuđ na sve načine By: pikeman Date: 17 Septembar 2012, 14:59:46
Osoljen, premazan senfom iznutra, napunjen seckanom šargarepom, kockicama krompira i tikvica, čenima belog luka i malim glavicama crnog luka isečenim na pola...

Oko njega na zamašćenom plehu prethodno malo obaren pirinač sa seckanim crnim lukom...

Začine koristite po ukusu... so, vegeta, biber, čili, kari... šta već volite...

Pre pečenja preliti čašom belog vina, na smuđa od gore staviti aluminijumsku foliju tokom pečenja.




Odg: Smuđ na sve načine By: Goachild Date: 17 Septembar 2012, 15:12:36
Hijao...  :sad: "šećer i voda" :thumbup:
Odg: Smuđ na sve načine By: ellesar Date: 17 Septembar 2012, 17:20:27
Lepo,ovo cu garant da pravim,cim maznem jednog staklenookog :thumbup:
Odg: Smuđ na sve načine By: Bigash Date: 18 Septembar 2012, 08:54:32
Lepo zapecheno :ok: Odje je najveca zaje.ancija da ne ostane samo kuvan onda nije ni blizo ukusan  :takoje:

Ja jos 10 min prije vadjena prelijem pavlakom  :wink:
Nekad ubachim koji rezanj slanine.......
Odg: Smuđ na sve načine By: sarancic Date: 18 Septembar 2012, 11:29:32
Pa to i nije tako lose.
Odg: Smuđ na sve načine By: alexdja Date: 14 Decembar 2012, 00:38:49




Verovatno bih napravio par izmena, ali moram da priznam da izgleda :eek:... :ok:
Odg: Smuđ na sve načine By: ellesar Date: 14 Decembar 2012, 09:37:42
Šta bi menjao?
Volim kad vidim nešto na čega nisam ni pomislio, a znam na prvi pogled da je mnogo dobro. A ovo, ovo je čista perverzija :thumbup:
Jedino ako si mislio mesto kamenjara da koristiš redovnog smuđa :cheesy:

Možda samo malo susama na to lisnato testo odozgo :takoje:
Odg: Smuđ na sve načine By: kviskons Date: 14 Decembar 2012, 13:20:18
Pravio sam nesto ovako, samo sa filetima oslica.
Razboleo sam se koliko je dobro. :rolleyes:
Odg: Smuđ na sve načine By: alexdja Date: 14 Decembar 2012, 13:40:12
Citat: ellesar poslato 14 Decembar 2012, 09:37:42
Šta bi menjao?

Pa ne znam koje je ovo "zelje", ako je spanać to bih menjao, ne znam šta bih turio umesto njega, to meni onako dođe toku spremanja...

Susam može, a može i malo maka da se frljne odozgo... :ok:
Odg: Smuđ na sve načine By: ellesar Date: 14 Decembar 2012, 14:25:44
Jeste, španać mladi, mada mislim da nebi bilo loše čak i bez njega, dosta je i taj praziluk :takoje:
U principu, more bilo koji filet, bilo koje ribe (čak nije ni obavezno da bude riblji) :takoje:
Odg: Smuđ na sve načine By: kviskons Date: 14 Decembar 2012, 15:20:27
Moze i blitva i zelje, umesto spanaca, ali ne preterano.  :smiley:
Odg: Smuđ na sve načine By: Harry_59 Date: 03 Januar 2013, 13:30:52
Pozdrav svim Vukovima, stetna nova 2013 i puno uspeha i uzivanja u ribolovu. Za ovai doceg nove godine kuvao sam rame u rame sa zenama a sto e naijbitnije po prvi put sam pripremio smudj  po receptu iz ovog foruma. Na trenutcima  izpitivao sam sumnje  u rezultatima ali na kraju mislim da sam imao uspeh za koijem slike govore-
Red po redom desavanja



I ostale:



i kraij fieste


Nesto slicno recepta Panonskog mornara. Za sve vreme sumnjao sam da krompir nece biti ukusan al pogresio sam
Odg: Smuđ na sve načine By: alexdja Date: 06 Januar 2013, 22:18:59


[


Srećno Vam Badnje Veče!!!
:bye:
Odg: Smuđ na sve načine By: dus Date: 15 Mart 2013, 17:09:50
pomogli su mi vaši recepti ! još sam malo dodao luka ,bjelog vina i vode i malo duže peko, skoro sat vremena, ispalo je odlično!



Odg: Smuđ na sve načine By: Jeremija Date: 30 Mart 2013, 20:22:35
Ne znam da li je baš zlatno-smeđa, al da je bio ukusan bio je  :ok:



I još nešto, ispratio sam recept do kraja, popio pivo što je ostalo  :smiley: Bigash, hvala za recept :tongue: