Odg: Smuđ na sve načine By: OLOVO Date: 23 Oktobar 2009, 11:35:05
oriza sativa, reshava mnoge probleme jer krtola sto je trenutno u opticaju je za stochnu ishranu pravljena i prepuna je skroba , nicemu ne vredi..
Odg: Smuđ na sve načine By: rj Date: 23 Oktobar 2009, 11:58:17
Hauba
druže stari ....poredit okus girice i inćuna sa smuđem
katastrofa
ja te smatram gurmanom i poznavaocem kulinarstva
a ono ..
Odg: Smuđ na sve načine By: pikeman Date: 23 Oktobar 2009, 13:04:38
Citat: Hauba poslato 23 Oktobar 2009, 10:28:55
Pikeman, jel ja to vidim rizu u tavi ispod smudgerona???
Ako jest, ajde malko napisi o tome, sto si bre tajanstven i pises samo o biberu i belom luku, auuuuuu
Šerpu zauljiš i staviš pirinča da pokrije dno. Kada sve oko ribe odradiš naspeš vode da pirinač bude potopljen, eventualno dospeš malo vode u toku pečenja ako bude potrebe da može fino da se obari.
Odg: Smuđ na sve načine By: Hauba Date: 23 Oktobar 2009, 13:07:01
Niko nije poredao smudgerona i malu plavu mosrku ribu
Govorio sam o klasicnom friganju, koji je kod svih riba isti.I lignji mi se svidjaju na takav nacin
Sad ce DEbeloguzi da udari, hi,hi,hi
Odg: Smuđ na sve načine By: Djole Date: 23 Oktobar 2009, 13:21:28
Jaooooo al te "pale" mangupi! Na "kurblu".
Haubice, pa svi znaju ko je "naj-kuvar"
među Vukovima (ili naj-Vuk među kuvarima).
Ne daj se isprovocirati.
Odg: Smuđ na sve načine By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 24 Oktobar 2009, 15:30:54
Ako niste znali u mnogim restoranima dobijate smuđ -ala-orli od oslića ako imate koga al stvarno dobrog kolegu kuhara koji radi u restoranu provjerite ja nisam vjerovao al je istina malo tko može prepoznati podvalu od silnih začina
Odg: Smuđ na sve načine By: Djole Date: 24 Oktobar 2009, 21:40:25
Ha, ha ... to mogu da podvale samo onim
C&R-evima, meni
ne!
Ja svoje smuđeve spremam sam ... i nisu od oslića, garant!
Odg: Smuđ na sve načine By: OLOVO Date: 24 Oktobar 2009, 22:21:16
Dzole ,desi se da izvedesh zenskadiju u restoran , mora se ponekad i to odrobijati, a da mi poturi nesto sem smudja a da neprovalim , pobacao bi sve sto imam od opreme i varke i otishao da skupljam salvete iposhtanske marke..
Odg: Smuđ na sve načine By: Djole Date: 24 Oktobar 2009, 22:41:59
Da, da, dešavalo se da sam izvodio ženske u restoran ... mislim ... nekad davno ...
... al' se ne sećam šta smo jeli.
Odg: Smuđ na sve načine By: Slaven Date: 09 Januar 2010, 21:00:14
Baš me zanima kako vi to radite, ja najčešće cijelog strpam u rernu, sa povrćem, posolim, povegetim, ne dodajem ništa osim malkice vode, pokrijem folijom tepsiju i tako jedno 45min na 200 i onda maknem foliju i zapećem malo, naročito volim tako kad uspijem odma čim dođem sa ribolova, fino svježeg.
Evo potrebni sastojci:
Odg: Smuđ na sve načine By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 09 Januar 2010, 21:34:00
Tražio si dobio si ; evo mog od prije neki dan sa jednom štujom na luku i krompiru uz mnogo začina špikovan slaninom naravno sa tartar umakom i šampinjonima posebno i uz neizbježnu Erdutsku graševinu
Odg: Smuđ na sve načine By: Damir Date: 09 Januar 2010, 22:02:28
ee neče propasti erdutska vinarija
Odg: Smuđ na sve načine By: OLOVO Date: 09 Januar 2010, 22:21:13
to je morao da napishe na kraju , da me izludi!
Odg: Smuđ na sve načine By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 09 Januar 2010, 22:28:53
Neće neće dok je mene živa kaki propast
Odg: Smuđ na sve načine By: KOSAVA Date: 09 Januar 2010, 23:34:36
PANONAC,molim te nemoj samo te krompire rumene kad vidim odmah sam gladan