Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 23 Februar 2009, 21:52:29
Što se tiče bjeje sitnije ribe ja naj volim ;očistiš ih i uzmeš mašinu za meso sa što sitnijom rešetkom samelješ par puta i onda dalje znaš dodaš kao u faširano meso sve što pripada nećeš osjetit da je riblje meso u pitanju prava stvar

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Damir Date: 23 Februar 2009, 22:01:35
ja bjelu ribu pripremam jedino ovako i nema boljeg u kotlovini lil kako neki kažu u talandari

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: ubistvo Date: 23 Februar 2009, 22:04:06
Hvala panonski ni ja je ne volim nego zena kuka kako hoce da jede pravu ribu a ne ovu punu kostiju.

UUUUU DAMIRE extra stvar ja tako slicno spremam pa ispadne kao cips.

Samo ja je seckam na filete.
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 24 Februar 2009, 07:15:57
Bravo Damire, ovo je jedini ispravan nachin za spravljenje bijele ribe, sve ostalo je

Samo dodaj jos malo masti sledeci put

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Djole Date: 24 Februar 2009, 14:58:22
Citat: ubistvo poslato 23 Februar 2009, 22:04:06
Hvala panonski ni ja je ne volim nego zena kuka kako hoce da jede pravu ribu a ne ovu punu kostiju.

...
Pa žena ti nije tražila nove recepte, već da joj doneseš
kvalitetniju ribu.

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: ubistvo Date: 24 Februar 2009, 19:31:30

NO COMMENT

U pavu si ti bata Djole.

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 24 Februar 2009, 20:04:56
Nema loše ribe to upamtite, stvar je samo kako ju pripremiti

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Djole Date: 24 Februar 2009, 22:08:50
To kažu svi koji pecaju "one sa kostima".

Ima, ima ... itekako. Pa pogledaj cene u ribarnicama.

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: voja Date: 24 Februar 2009, 22:24:56
Naj sladja riba koju sam pojeo je koscata mrena koju je isprzio majstor u komadu.
Imala je samo kicmicu a ostale koskice nestale nekom carolijom

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: ULJEZ Date: 24 Februar 2009, 22:26:49
moj susjed pravi neku sarmu od bijele ribe,izmelje na sitno doda malo junetine ili svinjetine i puni sarme
peće faširke i pitaj njega šta još
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Djole Date: 25 Februar 2009, 01:13:37
Jedan moj pajtos, inače poznat kao veliki "šmeker" znao je da kaže:
- Nema loše "ribe", stvar je samo u tome koliko sam popio.

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Hauba Date: 25 Februar 2009, 07:05:29
Citat: Djole poslato 25 Februar 2009, 01:13:37
Jedan moj pajtos, inače poznat kao veliki "šmeker" znao je da kaže:
- Nema loše "ribe", stvar je samo u tome koliko sam popio.

U tami je svaka krava crna

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 25 Februar 2009, 07:12:04
Citat: PANONSKI MORNAR_1 poslato 24 Februar 2009, 20:04:56
Nema loše ribe to upamtite, stvar je samo kako ju pripremiti 
Tako je majstore

Dzole nek guta osliche

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 25 Februar 2009, 07:32:34
djole nebi dao nikad przenu baušku ni za jednu morsku ribu,

zar one nemaju kostiju nema ih ispod 100 kn kg a pune puncate pričajte vi šta hoćete ali više se tu neradi o lošoj ribi koliko o lošem kuvaru
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: budens72 Date: 25 Februar 2009, 08:23:22
Volem ribu na sve načine...
