Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 13:14:24
E to je prava stvar, mada ja nesto ne volem bas dimljenu ribu, ali stukica je OK !
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: BOJANK Date: 01 Avgust 2008, 13:18:46
Kako pripremaš dimljenu ribu ?
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 13:19:56
Kako mislis?
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: BOJANK Date: 01 Avgust 2008, 13:23:51
Pa šta sve dodaješ ribi ?
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 13:24:49
Ma slabo ja to jedem, to tast dimi i susi, i samo tako je servira!
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: BOJANK Date: 01 Avgust 2008, 13:25:32
Kako samo tako ?
Pa zar je ne kuha, ne dodaje malo krompira, luka....
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 13:27:12
Jebem li ga ako znam, mislim da ne !
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: BOJANK Date: 01 Avgust 2008, 13:28:54
Mislim da mi je Batan jednom prilikom ispričao kako su oni znali ponijeti dimljenu štuku i samo tako suhu je sjeći i jesti, kao šunku !
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 13:33:30
mozes kao meze uz rakiju ili vino a sto da ne i pivo. a ja sam licno pravio pasulj sa dimljenom stukom , kupus takodje. to ti je oralna perverzija
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 13:40:19
E da jes , mi smo pravili pasulj sa dimljenim saranom, Ohridskim, pa to je da se useres, samo je jaaaako u pm !
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 13:50:32
zato prvo ribu prokuvas malo da bi izbio iz nje onaj jak ukus dima

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 13:52:25
E nijesmo to uradili, pa 100g sharana je ko kiloipo kuvane shunke , leleeeeeee!
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: BOJANK Date: 01 Avgust 2008, 14:55:45
Ja sam spremao dimljenog tostolobika sa kuhanim krompirom, crveni i bijeli luk, maslinovo ulje i balzamico ocat, malo peršinovog lista i biber ! Ludnica, tko god je probao ostao je ugodno iznenađen!
Sad sam obećao Smudj-ku kad dodje iz Dojčlanda pripremiti jednu polutku !

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: PEGULA Date: 06 Avgust 2008, 12:06:37
ovaj recept isproban ODLIČNO
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 13 Avgust 2008, 13:52:16
Jel vaki bio ?  :cheesy: