Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: KOSAVA Date: 09 April 2011, 10:59:54
Cini se meni da tu ima vise kackavalja nego luka. Osecam da mirise  :takoje: :tongue: smiley033
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: pikeman Date: 09 April 2011, 13:03:08
Luka :takoje:, i šunke... smiley116
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: dushann Date: 09 April 2011, 13:48:01
Ih pa šta je pljeska bez veće količine luka, sitno seckane slaninice, šunke, mlevene crvene paprike i sira :ok: :cool: kad se pomešaju mesni sokovi nema šta da fali sem kojim pivom posle da se zalije pa zavali u ležaljku uz štapove zabačene, pa da mi šaran života zadrma zvonce nebih se dizao prvih pola sata :smiley: smiley053
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: zex.raseta Date: 09 April 2011, 14:09:53
Ovaj  recept  da patentirate  kao  - Vučja  pljeskavica  :wink: !

Ko zameri...........nek mu rikne sva bela tehnika u kući.... :lol:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: ellesar Date: 09 April 2011, 14:17:01
Apsolutno pozdravljam ovaj recepat Dulija. Moj mali dodatak mu je-probajte staviti dinstani luk,mesto sirovog :ok: i tucana paprika mesto mlevene :thumbup:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: salevs Date: 20 April 2011, 08:06:00
kak'i ste vi to pecarosi kad pljeske pravite od svinjskog mesa,a ne od ribe  :question:  :lol:
uskoro isprobavam jedan recept koji je kolega perhanche ostavio u temi riblje pljeskavice  :cool:

evo malo da osvezim temu,ne preporucujem gledanje osobama koje imaju problema s pritiskom,holesterolom...  :rolleyes:




neka moderatori prebace ove 3 slike u temi tanjiraca,hteo sam tamo da okacim i greskom ubacio ovde  :veryangry: ili neka obrisu celu poruku pa cu ponovo okaciti
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: vvuukk Date: 14 Jul 2011, 00:23:04

Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: dushann Date: 02 Avgust 2012, 16:07:53
Juče se u čatu pripovedalo o janjetini i oma danas sam morao da se omrsim istom :takoje: :ok:
Al šta je janjetina bez krompirića i šopske smiley038 smiley112 smiley116 smiley114


Šopsku ne uslikah jer je do pola pojedoh dok sam čekao pečenje :sad:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: ellesar Date: 02 Avgust 2012, 22:53:55
Ojme,neznas sta je lepse ,meso ili krumpiri smiley038
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: bora63 Date: 09 Avgust 2012, 07:10:51
ja sam ipak vise za meso :rolleyes:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Goachild Date: 09 Avgust 2012, 09:07:25
Janjetina bez 'leba!  :cheesy:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: glos Date: 23 Avgust 2023, 08:40:22
Prvo "Pirganje".
Naime, nakon dugo vremena korištenja špahle, zaključih da je vreme za prave alate. Te uzeh u Kristal Gold radnji, ovu Pirge spatulu, za 900 din.:









Prvo alat, pa zanat.




02 Januar 2024, 12:27:21
Evo nakon par mjeseci popustila turska Pirge špatula isto i gore, no što bi kineska. Na spoju drške i lima, krivi se i ne vraća.