Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234567891011
Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 11:10:49
Moze riba , moze i pilence, ajmo vukovi sa Ontarija  :cheesy:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 11:18:15
Ovo




+

ovo





jednako je

ovo




ili

ovo





Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: pikeman Date: 01 Avgust 2008, 12:03:49
 :thumbup: :thumbup: :thumbup: Njam-njam!
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 12:15:47
ajd ti probaj ovo sad pirueta :ok:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 12:32:29
A da stavite zar ispod njega, bolje bi se ispekao hehe !
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: pikeman Date: 01 Avgust 2008, 12:41:08
Pa vidiš da stoji sa strane, čeka žar...  :smiley:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 12:42:59
pa nije to jare, some je to covece som!!!!a moras tako jer bi meso odpalo , a i kad bi krenula mast bilo bi frke. a ono sto je najbolje u svemu sto ovako se popije viiiise spricera!!!!!
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: pikeman Date: 01 Avgust 2008, 12:44:17
Ima na Zanimljivom negde kako se štuje peku na sličan način.  :ok:

I barba Đuro zna da priga...

Nadrealisti Imal ribe
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 12:44:39
Cekaj nije mi jasno, jel se ovako pece svo vreme ??
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 12:50:44
pa ne bas. kada se zar razgori onda je normalno rasiris , ali ne direkto ispod njega nego sa obe strane.pa znas kako se pece razanj. nemoj da te buni ona vatra, to je sam pocetak.
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 12:53:18
A jel se ne zalepi za tu zicu meso ?
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 12:59:32
zalepi se malo.zato ga dok se pece stalno mazes "mocingom". a kada ga skidas onda lagano secnes zicu i skines je sa soma. najbolji deo tek sledi. onda dvojica uhvatite razanj i tresnete ga (cimnete) o sto i svo meso spadne a na raznju ostane samo glava sa kostima
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 13:04:27
a snimi ovo :ok: :ok: :ok:
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: Bigash Date: 01 Avgust 2008, 13:11:08
Jel ova dimljena?
Odg: Przenje, priganje, pecenje............ By: somborski lala Date: 01 Avgust 2008, 13:12:59
naravno , dimljena-susena 5kg(kad je bila ziva)