Vukovi sa DUNAVA Dubinka & feeder
Pages: 12345678910111213141516171819
Odg: Boltuška By: bakib Date: 29 April 2016, 20:46:47
Meni je stajala 10 dana i nije promenila ni miris ni boju.
Odg: Boltuška By: pkv-pecaroš Date: 29 April 2016, 20:53:07
 Ko boga vas molim nemojte sad bar dva dana o boltuški. Ja čim se netko javi u temi odmah griz i kašiku pa udri. I sad sam mjesio za sutra i za divno čudo izgleda da je uspjelo,ljepi se i po čaši i kašiki a bome i po prstima pa će valjda i za udicu. Ne mogu ja to ko rus za deset minuta,jedva za pola sata bilo gotovo,te dodaj vode jer je gusto te dodaj griza jer je rijetko a dodao sam i par kapi arome ruma,čitao sam gore da je netko dodao pa ajde i ja. Blok možeš čuvati u frižideru napravljenu. Čitao sam u temi da bez brige može i par dana.
Odg: Boltuška By: Milan.M Date: 29 April 2016, 21:09:11
Citat: Блок_64 poslato 29 April 2016, 19:02:11
Планирам ових дана да идем на пецање па имам једно питање када се замеси колико може да стоји у теглици у фрижидеру.
P :clap2:
Odg: Boltuška By: pexon Date: 29 April 2016, 21:17:25
Čuvaš je u špricu, što bi je u teglici držao!
Odg: Boltuška By: Блок_64 Date: 29 April 2016, 22:14:04
Citat: pkv-pecaroš poslato 29 April 2016, 20:53:07
Ko boga vas molim nemojte sad bar dva dana o boltuški. Ja čim se netko javi u temi odmah griz i kašiku pa udri. I sad sam mjesio za sutra i za divno čudo izgleda da je uspjelo,ljepi se i po čaši i kašiki a bome i po prstima pa će valjda i za udicu. Ne mogu ja to ko rus za deset minuta,jedva za pola sata bilo gotovo,te dodaj vode jer je gusto te dodaj griza jer je rijetko a dodao sam i par kapi arome ruma,čitao sam gore da je netko dodao pa ajde i ja. Blok možeš čuvati u frižideru napravljenu. Čitao sam u temi da bez brige može i par dana.

Хвала друже.Мени успела из првог и то од чоколаде.Мало фалило да је ја поједем.

Него када сам куповао овај гриз видео сам да има већ са неким аромама,типа банана,лешник,чоколада....Има ли неко искуства са тим.
Odg: Boltuška By: bane76 Date: 29 April 2016, 22:47:31
jagoda za babusku ubija,kao i aroma krvnog crva ...bodorka -karamela a tamo gde je nema a ima deverike odlicno se javlja na karamelu .velika je razlika dali se koristi za fider ili za plovak .isto tako dali se peca sitna ili krupna riba ...za sitnu ribu treba da bude meksa a za krupniju ribu tvrdja ...dodavao sam i betaina i motao je oko pelete za sarana i davalo odlicne rezultate ....jedino sto treba voditi racuna je ako pecamo na dnu da plato bude cist jel jako lepi za sebe sve necistoce ...
Odg: Boltuška By: pexon Date: 29 April 2016, 23:09:30
Ja probao da umutim taj griz sa aromom čokolade i nije se dalo napraviti. A običan mi uvek uspe, pa posle dodajem aromu koju hoću. Samo ostavim malo gušće pre arome, pošto koristim tečne arome.
Odg: Boltuška By: bane76 Date: 29 April 2016, 23:13:40
mozda imas problem ako ti je aroma bila na alkoholnoj bazi posto uljna baza nepravi problem sigurnooo
Odg: Boltuška By: pexon Date: 29 April 2016, 23:59:16
Bane, nismo se razumeli. Mislio sam na griz sa aromom u sebi, koji je Blok64 spominjao. To je čini mi se griz za bebe, taj mi nije uspeo. Običan griz kad umutim pa dodam aromu, to je OK!  smiley033
Odg: Boltuška By: Ljuba Date: 30 April 2016, 20:49:26
Citat: bane76 poslato 29 April 2016, 22:47:31
jagoda za babusku ubija,kao i aroma krvnog crva ...bodorka -karamela a tamo gde je nema a ima deverike odlicno se javlja na karamelu...

Ovo mogu da potvrdim, prošle godine na karamelu par puta sam se napecao deverika na Dunavu. Nisam znao za jagodu, probam prvom prilikom mada prošle godine skoro pa da nisam video babušku u Dunavu.
Odg: Boltuška By: djmisha77 Date: 30 April 2016, 21:04:42
Karamela je inace smrt za deveriku. Obavezno kada idem na kanal nosim jedan spric sa karamelom, nema promasaja za devu!
Jagoda mi je nekako vise univerzalna aroma na koju hoce sve. A i baba hoce sve.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Odg: Boltuška By: bane76 Date: 30 April 2016, 23:01:33
pexony izvini nismo se razumeli a sto se tice aroma i med mi je davao odlicne rezultate u prolece
Odg: Boltuška By: Panchester Date: 03 Maj 2016, 23:01:35
Po onom kijametu od kise, ja i jos jedan, podjednako nenormalan, izadjosmo na vodu.
obzirom da sam sinoc nabasao na temu "boltuska" resih ja da ubutam spric/dva. :smiley:

Krenuo da citam uputstva sa zeljom da sledim koncept i ne pametujem. Koncept sam napustio u drugom minutu butanja :rolleyes:
Moje nezne kompjuteraske ruke, uz nedostatak opcije na tastaturi za ponavljanje unapred zadate komande, odlucile su da pozovu u pomoc procesor (to je ono izmedju usiju :rolleyes:)

S tim u vezi da podelim foru za mucenje. Uzmete onaj elemet od miksera koji lici na spiralnu zicu koji i sluzi za mucenje testa i ubacite u busilicu.
Ispadne vrhunski lepljiva. Moze i u mikser, naravno, ako vam se nije pokvario k'o meni :cheesy:

Baltuska radila, nije da nije. stavio sam par kapi koncentrovane arome vanile. Babuska je kidisala, bilo je i sarancica, ali nista specijalno u odnosu na ostale mamce.
Za prvi put dosta. usavrsio sam umetnost motanja oko udice. Dajem ovom mamcu jos neku sansu, sigurno, i pored opstrukcije druga prisutnog clana smiley071. Treba dati minutazu ovom "lepljivom govnetu" :lol: siguran sam da ce da radi.

Hvala imenjaku Berkutu smiley033


Odg: Boltuška By: djmisha77 Date: 03 Maj 2016, 23:16:10
Boltuska je po meni samo jos jedan mamac koji treba imati u asortimanu. Jer kad riba nece i krene istrazivanje zna i moze da napravi razliku. Kad riba radi onda nema potrebe se patiti pored crvica. Pocetkom i krajem sezone kada se sve budi ili usporava valja je svakako zamutiti jer se brzo lako i jeftino do nje dolazi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Odg: Boltuška By: Ljuba Date: 05 Maj 2016, 22:41:43
Boltušku sam samo 1x uspeo da napravim kako treba, posle mi se nije dalo nikako a zašto ne znam.
Elem, probao sam katiše po Milanovom receptu sa belancetom i ispalo je extra pa se mislim da i boltušku zamesim sa belancetom umesto vodom, možda će uspeti.