Odg: AlKoHoL!!! By: Sax Date: 11 April 2010, 22:19:51
To nije jaka,to je prejaka rakija 25 gradi. Mi pravimo 48-50 %.
Odg: AlKoHoL!!! By: juzba Date: 11 April 2010, 22:56:46
Takvu nisam nikada ni probao, jednom sam uzeo gutljaj 21-22 grada pa sam bljuvo vatru ko zmaj
Odg: AlKoHoL!!! By: dushann Date: 12 April 2010, 02:34:04
Ova od 50 - vatrena voda razbija kamen u bubregu
Odg: AlKoHoL!!! By: maverick Date: 12 April 2010, 06:54:08
ta od 50 vec spada u medicinski alkohol
Odg: AlKoHoL!!! By: Goachild Date: 12 April 2010, 08:59:19
Piće samo sa društvom, i to biram s' kim pijem. (alkohol ume da napravi budalu od čoveka-ljudi)
Omiljena cirka:
Dobra šljiva je nenad.ebiva ;)
Pivo sa rogatom životinjom mi je mlađi bata, pa kaže
Dunja bez atraktora, arome, izgladnjivača, isto važi i za kajsiju, viljamovku... može i "ona" loza od letos sa Lovćena (Gorski vijenac naučih u cugu)
Volim i da "mixam" belo vino i kiselu, čitaj gemišt, špricer...
Nisam operisan od koktela, "Long Island" i "Flaming lamborghini" "Mojito" može! :)
Probajte beli rum sa tonikom (može i "Havana club" jer je "Bacardi" preskup)
Kažu naučnici da je šargarepa dobra za jetru, surutka i sok od paradajza
Živeli
Odg: AlKoHoL!!! By: srdjan72 Date: 12 April 2010, 11:25:48
TWO-FINGERS tekila daje taaaaako dobar rad,ali se slazem da bez dobre sljive nema dobrog dorucka.PS.a i dobrog rucka a bogami ni vecere.
Odg: AlKoHoL!!! By: Goachild Date: 12 April 2010, 11:30:56
Two Fingers-Dva prsta vertikalno, ne horizonalno...
Dobra je Olmeca, Sauza, Jose Cuervo...
Odg: AlKoHoL!!! By: dushann Date: 12 April 2010, 14:23:34
Za dobru svinju nema loših pomija
Nisam nikog nazvao "svinjom" to je poslovica koju čujem često u kavani
Odg: AlKoHoL!!! By: maverick Date: 12 April 2010, 14:25:49
kod mene se kaze: ebes svinju koja napoj bira
Odg: AlKoHoL!!! By: ctpaba Date: 12 April 2010, 15:13:57
Nisam bas neki ljubitelj alkohola, i mogu reci da skoro pa i ne pijem, ali na pecanju volim uz dorucak da cugnem nesto vocno iz domace radinosti sa strogo kontrolisanim poreklom.
Dunja, kajsija, sljiva ili loza triput prepecena da greje i telo i dusu posle koje lepo klizi suva slanina ili kobaja. Za vreme rucka moze i jedna casa kvalitetnog crnog vina.
Uvek u priboru imam pljosku, za nedaj boze ako se ubodem na udicu, pa da malo dezinfikujem spolja i iznutra.
Volim kad ujutro dodjem na vodu da prvo rasirim stolicu, izvadim pljosku, prekrtim se, uzmem gutljaj i kazem "Boze pomozi", pa tek onda mesim primamu i vadim stapove. Bez tog malog rituala bi mi propalo pecanje.
Odg: AlKoHoL!!! By: Goachild Date: 12 April 2010, 15:29:36
Ja prvo izvadim meredov i pokvasim ga...
pa ondaK radža
Odg: AlKoHoL!!! By: srdjan72 Date: 12 April 2010, 15:36:39
Ja ako se prvo dohvatim sljivke pecanje ode u drugi plan.
Odg: AlKoHoL!!! By: Bigash Date: 13 April 2010, 07:46:36
Citat: maverick poslato 12 April 2010, 06:54:08
ta od 50 vec spada u medicinski alkohol
Jebes lozu ispod 51
Odg: AlKoHoL!!! By: maverick Date: 13 April 2010, 10:47:45
pa ti imas onu spuzvu umjesto jetre...
Odg: AlKoHoL!!! By: dushann Date: 13 April 2010, 11:18:42
Prohromski kazan u stomaku