Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: danijel_os1 Date: 09 Januar 2012, 15:50:49
Evo dobre knjigice uz ovu temu ali u nastavku kako ih spremit,.
Ja ju posjedujem a povezuje Ribe i Gljive.
Nije skupa cca 80 kn a izdaje ju Čvor Bjelovar.
http://imageshack.us/photo/my-images/252/ribeigljive.gif/
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: Belka Date: 09 Januar 2012, 19:33:09
nekako najbolje volem lisicarke jos ako su:)

susene :)

Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: juzba Date: 09 Januar 2012, 21:20:25
Ova vaša ponovna pisanja o gljivama su me potaknula da dovršim davno započetu bazu gljiva koju sam uneo u komp, četvrtinu sam napravio, a ostalo sam tek sada dobio volju da radim, hvala vam
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: Belka Date: 10 Januar 2012, 17:24:35
izbaci nesto na forum da uzivamo i ucimo malo od tebe:):)

Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 10 Januar 2012, 17:30:11
Juzba to pod obavezno
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: juzba Date: 29 Januar 2012, 18:11:33
Kad krene sezona, na proljeće, moram ponoviti slikanje, nisam zadovoljan svojim slikama, malo ih je dobrih, koje sam slikao još analognim aparatima.
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: Belka Date: 10 Februar 2012, 17:31:24
ja sliko pre mesec dana zuto pile samo da naucim da kacim slike
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: juzba Date: 11 Februar 2012, 07:49:52
Evo jedne jako fine gljive za popapati



Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: OLOVO Date: 11 Februar 2012, 08:20:10
Ljudi jeli valja podgrevati šampinjone i sve gljive uostalom, naime , neku sam čorbicu skuvao juče , pa ostalo , a ja bih ponovo.
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: god-ar Date: 11 Februar 2012, 10:28:54
A sto da ne, kad zena kufa gulas svinjski ili juneci sa sampionima, obicno bude kolicina za 2-3 dana da ima sytra manje posla, tako da podgrevamo i eto za sada mi nije nista.
Bar mislim da nije...
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: Goachild Date: 11 Februar 2012, 10:57:47

Prošle nedelje sam spremao klopu za koju sam koristio šitaki (shiitake) pečurke.
Na kampovanjima smo ih pripremali sa pirinčem, susamom i kikirikijem. Idealno kada je napolju preko 30 stepeni. Jedna porcija i miran si ceo dan...
Suve

Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: juzba Date: 11 Februar 2012, 18:50:19
Citat: OLOVO poslato 11 Februar 2012, 08:20:10
Ljudi jeli valja podgrevati šampinjone i sve gljive uostalom, naime , neku sam čorbicu skuvao juče , pa ostalo , a ja bih ponovo.
I ja ih uvjek podgrijem i jedem, godinama i nikad mi nije bilo ništa, ali kažu da to nije poželjno.
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: Belka Date: 11 Februar 2012, 19:14:30
kazu da nevalja isto kao ribu
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: trim Date: 12 Februar 2012, 12:09:54

koja je ovo gljiva
Odg: Ribolovci i gljive u prirodi By: juzba Date: 12 Februar 2012, 14:05:26
Vrganj

.............nikad nisam vidio ni približno tolike veličine