Savsko jezero - Ada Ciganlija

Započeo STUKOLOVAC, 28 Februar 2010, 00:12:28

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Goachild

Mislim da je izvodljivo...  :wink: Pecaš dok te ne oteraju. smiley033

iwwwan

Tako sam i mislio, na adi nema brze i mutne vode a pouzdano znam da ima smuđa!

Goachild

Prvi klub u Beogradu - "USR Ada Ciganlija", koji je po ugovoru o poslovno tehnickoj saradnji od preduzeca "Eko ribarstvo" d.o.o.-Valjevo - ribarsko podrucje zapad, dobio pravo organizovanja ribolova na Beogradskoj Adi.
Ada Ciganlija je kao centralna Beogradska voda dobila specijalni rezim ribolova. Svi ribolovci koji budu zeleli da pecaju na Adi Ciganliji, morace da imaju Ribolovacku dozvolu Republike Srbije (oko 5000 din) koja vazi za sve vode + 1000 din. za clansku kartu kluba, odnosno udruzenja Ada Ciganlija na godisnjem nivou.
Dok nije sezona kupanja, ribolov ce biti dozvoljen na celom jezeru, stim sto nocu ima samo ribolova u ogradjenom delu kod rampe to jest ulaza u Adu Ciganliju (gde su ribolovacke platforme). Kad sezona kupanja pocne ribolov ce biti dozvoljen samo u ogradjenom delu dano-nocno...
Pored pravila koja ce biti istaknuta naknadno uz detaljnije informacije, glavno pravilo glasi Uhvati i pusti... dakle sva riba ce se vracati u jezero!
Za sada sve informacije mozete dobiti na broj telefona kao i kupiti dozvolu i clansku kartu na: 064/9427238 - Nikola

žex.rašeta

 :clap2: za ovu odluku i  :tongue: za informaciju.
Stvarno će biti uživanje otići i pecati bez opterećenja hoće li me neko ;ispratiti; ili ne !
( iz noćne smene - pravac Ada  :wink: )

Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

pop1307

ovo je super vest.. al ce da se rastrkaju oni penzioneri i sumice samo tako .. ne moz da verujes sta rade ja odem leti obidjem ih dolaze oko 5popodne, svako ima po grabulju bez drske i onda grabuljaju vade travu krstio sam se kad sam video koliko vade travu po sat i vise vremena i non stop se pojavljuje nova trava narednih dana... dobijali su sarane letos znam provereno..

a slusajte ovo ima lik bar je imao letos na makiskoj strani sojenicu malu na vodi inace on je vlasnik i iznajmljuje pedaline itd.. prica mi drugar jer radi u firmi u kojoj je i ovaj neko mudo kaze da mu nije interesantno da lovi ove od 5 do 10 kila ..kaze ceka onog 15,20 kila, ja nisam mogao da verujem,, odnese nekad i sarance u firmu da ga u kujnu kod kuvarica posto imaju menzu,,,i onda gozba krece..toliko od mene,,videcemo se mozda na adi..

i ovde naravno da podelimo iskustva i informacije..

Košava

Evo nekoliko fotografija sa Ade Safari. smiley033


srdjan72

Jos da je moje vlasnistvo a imam otprilike takav san!
BOZE,daj mi da jednom u zivotu upecam VEEELIKU ribu da ne moram ceo zivot da lazem!

Košava


pikeman

Jel' ima nekih novih snimaka? smiley157


Košava

Sa danasnjeg obilaska Ade Safari sa prijateljima zatekli smo i Vladu-Formaxa, koji je imao lepih rezultata sa jos jednim prijateljem isto imenjakom.
Goachild


tićo

Da li je isto Ada Ciganlija i Ada Safari, možda glupo pitanje ali...   :huh:

Olovo

ada safari -mali revir ,  ti je ovo gore sa slike- , a savsko jezero(ada ciganlija) ti j bivši tok dunava koji je pregradjen  i oko samog jezera po stazi ima tačno 7 km. iznad njega je jezero taložnik ---isto napravljeno.


Odo krečit šljive.

Goachild

Nije glupo, Ada Safari je bila bara nadomak Save i Savskog jezera (Ada Ciganlija) preuređena je u šaranski revir. Navodnjava se pumpom... U sklopu nalazi se i jezero "Taložnik"


mamijo

Citat: OLOVO poslato 04 Maj 2011, 10:18:40
ada safari -mali revir ,  ti je ovo gore sa slike- , a savsko jezero(ada ciganlija) ti j bivši tok dunava koji je pregradjen  i oko samog jezera po stazi ima tačno 7 km. iznad njega je jezero taložnik ---isto napravljeno.

????
kolega ,nemoj koristiti crvena slova..
Hate to say I told you so. I do believe I told you so.