Jezero Ćelije

Započeo kris84, 26 Jun 2011, 15:15:47

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

DOXAT

Evo kreće sezona... i sve me više kopka Ćelijsko jezero... Trenutno sam na Dunavu, ali ipak fokus Cu ove godine baciti na njega... znam da ima ribe i to krupne... a pravi je izazov provaliti način kako je uhvatiti...

Sent from my S60 using Tapatalk


milos1988

Kupi mrežu i daj koji dinar čuvarima, to je recept za Ćelisko jezero. Mada i to više nije sto posto sigurno jer su riblji fond sveli na minimum. Pozdrav...

DOXAT

Ma ne bih se kladio... video sam hiljade deverika kako se mreste pre neki dan... ima i krupnijih... ali neobično što su u najdubljem delu, najbližem brani... Ima u jezeru ribe, ali i puno hrane, pa je teško uhvatiti...takodje, u dubljim delovima je teško provalili dubinu na kojoj je... Feeder/dubinka na 25m dubine, nije baš davala rezultate... plovkom opet može do neke dubine... možda klizni plovak .. ali opet treba pogoditi dubinu (sa sonarom nije zanimljivo). Mislim da je to presudni za dobar ulov - dubina na kojoj je riba, jer se riba lakše mnogo kreće levo-desno, dok za gore-dole mora da se steluje mehur ;)

Sent from my S60 using Tapatalk


milos1988

Tako sam se i ja zanosio al na kraju duplo golo :no:
Ja ti kazem da je trenutno na jezeru katastofalno stanje. Pozdrav :bye:

DOXAT

Ma ne gubim nadu još... neću da vraćam kajak za Novi Sad... hoću da detaljnije ispitam jezero... videćemo kad prođu zabrane... ribostaji... lovostaji... (kačiću fotke ovde ;) )

benx52

Lepo provedenih par dana i lepo pecanje, nazalost samo bela riba radi i somcici ispod mere koji i dalje plivaju. Saran se jos ne javlja, temperatura vode je iznad proseka pa pretpostavljam da je zbog toga. Upoznao divne ljude, jeftino prenociste uz upotrebu camca, tako da je sve bilo idealno. Svako ko zeli da ode i uziva neka mi posalje na PP, dobice broj tel i moze da se opusti i peca do mile volje.


Teme sličnog naslova (10)