Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: Goachild Date: 03 Jun 2010, 10:40:12
@Srđan
Na slici je moj dobri drugar Miša, ja sam bio iza objektiva

Ne merimo ribe uvek. Po nekoj našoj proceni između 11-14 kg. mesta su 26 i 27.
@Olovo
Imao sam priliku da upecam tog vretenastog (braon-zlatni) 8 kg. sagnem se da ga poljubim i dobijem takav šamar repom po oku da sam sve zvezde video (vratio me u detinjstvo)

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: srdjan72 Date: 03 Jun 2010, 10:48:54
Ne vidim dobro ali mi rekose da se baziram na mesta oko ogradjenog dela.Cini mi se 22,23,24 pa mozda i ta vasa ali su kao dobra tj.bolja od drugih ona preko puta.Nego odosmo u drugu temu neznam ni da li ima tema o Adi.
A sto se ljubljenja tice vodi racuna.
Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: ladikimre Date: 23 Jun 2010, 22:55:44
Jel probao još neko osim mene da pravi ove pogače

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: damjan Date: 23 Jun 2010, 23:54:34
izgleda nema jos zaludnih sem tebe.

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: Goachild Date: 24 Jun 2010, 10:23:36
Čim neka tema pozeleni a ima veze sa pecanjem šarana meni pada sve i svašta na pamet.

Pošto se kugla kotrlja itd...
Pade mi na pamet da od prazne kantice od senfa napravim modlu-kalup za pogaču.
Mada je još bolja i kanalizaciona cev (ona siva) većeg prečnika.
Burgijom da izbušim zidove npr. 12 mm da izgleda kao raketa za prihranu zbog bolje termičke obrade (kuvanja)

Pa se zatim slaže sloj po sloj testa, pa red kamenja pa red testa i tako x3..
Kada se ovo skuva i ohladi može staklenom bocom da se istisne iz "kalupa" i žicom podeli na 3 dela tako da je kamen u sendviču...

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: Sax Date: 24 Jun 2010, 14:00:10
Super predlog i dobra ideja. Samo još 2kg viršli da kupim da bih pojeo kabticu senfa...

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: Goachild Date: 24 Jun 2010, 15:19:54
Ako te nije blam, a nema razloga da te bude svratiš do bližnjeg fast-food-a i pitaš ih oni imaju na tone toga.

Mada dobra je fora i sa 2 kg. viršli.

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: srdjan72 Date: 24 Jun 2010, 19:18:51
Mislim da je dobra fora,treba probati.Zbog kotrljanja i treba da budu pogace kao sto tema i kaze za pecanje na reci a sto se tice jezera i kanala moze biti i kugla.
Ladik kod nas je situacija na vodama katastrofalna pa pretpostavljam da niko i ne peca pa i pravljenje pogaca je izlisno ali kad se vodostaj regulise valjda ce biti i kombinovanja sa receptima.
Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: ladikimre Date: 24 Jun 2010, 21:29:15

Ma beš vodu ,sad kako je metno gore skicu ja opet neću da se smirim dok ne probam da ga napravim ,pa makar ga i bacio.

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: srdjan72 Date: 24 Jun 2010, 22:28:48
Ja bas pravim nazovi boile koje sam vec negde spominjao,ali bice da ih spremam za sledecu sezonu.
Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: DYNABLASTER Date: 20 Avgust 2010, 03:07:24
super stvar ove pogace moram probam njamnjam
a jel probao neko da uzme hleb, pa izvadi sredinu i prevrne ga naopacke a unutra onda moze da se stavi stvarno svasta i zatvori se necim, kamenom na primer, i onda lepo pecanje na plovak?

Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: srdjan72 Date: 21 Avgust 2010, 08:50:59
Probao ja ali samo sa hlebom(fora sa Juzne pruge).Izvrnes hleb,ubacis recimo ciglu pa obmotas sivacim koncem pa let u vodu.Verovatno moze unutra i neka hrana.
Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: bolenbgd Date: 22 Jul 2014, 19:37:30
Kolege,mogu li kugle I pogace od prekrupe da izdrze dva,tri dana u frizideru,bez posledica?Ako ne mogu,kako ih skladistiti par dana a da ne uskisnu?U zamrzivacu se raspadnu po otopljavanju.
Odg: Pogace od prekrupe za prihranu By: srdjan72 Date: 09 Avgust 2014, 19:50:28
Moj kacamak za hranilice,sto je skoro isti proizvod,izdrzi i par dana u kesi u frizideru a da ne uskisne.
Odg: Pogače od prekrupe za prihranu By: Nadla Date: 02 Februar 2016, 21:41:04
Znam ljudi da je stara tema,ali da li ima negde da se kupi bundevina pogaca?Pitao sam u par radnji zdrave hrane,neki kazu da sam prvi koji to trazi,drugi da to ni ne znaju sta je...
