Vukovi sa DUNAVA Dunavska birtija
Pages: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: pexon Date: 02 Februar 2018, 20:50:37
Ma nisu ustajali, uredno sam ih držao tri meseca u hladnjači!  :lol:
Bravo i za današnje!  smiley033
Sad znam gde ima razrađeno mesto za plotu na Savi.  :rolleyes:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: ibanezi Date: 02 Februar 2018, 20:53:17
 Laki, kad ti kažem način, još više ćeš zavideti. Na još uvek visokoj Savi pecam u limanu na kratkoj distanci hranilicom 40gr i Garbolino rokitom 3,3m 75 gr iz ruke. Ispromašivao sam se prvi dan pecajući klasičnim metodom iz držaća dužim štapom. Plotica i skobalj naprave samo brzinski treptaj i nema ih više dok uhvatiš rukom za štap. Ovako nema mašanja. Finjak stil kakav obožavaš, je l' da?

Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: vradojicic Date: 02 Februar 2018, 21:00:54
Ibanezi, odmah bacaj spontano okupljanje kod tebe na Savi, dok radi riba... :cheesy:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: pexon Date: 02 Februar 2018, 21:02:42
A zato nas moj kumašin lovac urnisao onaj dan u fideraju. Ja njemu dao MH štap 3,6, a nas dvojica udri na one naše 3,9 heavy dooronge!  :lol:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: ibanezi Date: 02 Februar 2018, 21:08:35
 Ja sam tad pecao sa Blek fajterom i najjačim vrhom. Jača varijanta od naših 3,9 dorongi. A danas sam na Grabuljino stavio najnežniji vrh 0,75oz. Divota. Gornja plotica i skobalj na slici (pogledaj pažljivo) su komadići od 700 - 800 gr. Znam, nije nešto, ali u ove zimske dane i na nežnom priboru - milina jedna.
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: laki22 Date: 02 Februar 2018, 21:51:37
pa da nije ona kisurina sutra lako si mogao imati goste iz NS i kucure a i BG al eto... nemamo srece
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: Ad fines Date: 02 Februar 2018, 21:59:22
ala si ti Laki naivan, peca stara kajla to vec 2 nedelje, nego je namerno pred pogorsanje vremena izbacio informaciju  :rolleyes: :lol:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: Milan berkut Date: 02 Februar 2018, 21:59:38
. . . oči me peku a
      suza nema
      dok gledam fotku
      umesto suza
      sline mi teku . . .
       :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :clap2: :clap2: :clap2: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: Dušan Silni Date: 02 Februar 2018, 22:17:25
Svaka čast Ibanezi! :tongue: Baš te je krenulo! :thumbup:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: vradojicic Date: 02 Februar 2018, 22:25:42
I gosta iz Valjeva. :cheesy:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: milan ns Date: 02 Februar 2018, 22:43:46
A nekad je bio varaličar
Bravo Ibanezi

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока


Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: laki22 Date: 02 Februar 2018, 23:00:36
ja bas gledam koji varalicarac da uzmem, ne ide vise ovako  :lol:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: ibanezi Date: 02 Februar 2018, 23:11:57
Citat: milan ns poslato 02 Februar 2018, 22:43:46
A nekad je bio varaličar
Bravo Ibanezi

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока


I sad sam, samo što sam svake godine januar, februar i pola marta (iz principa ne pecam ni štuku ni smuđa bez obzira na zvanični datum početka lovostaja 1. 2, za štuku, 1.3 za smuđa.) dok se ne prorade prvi bucovi bio apstinent od pecanja, a sad utehu tražim u fideraju. Šteta ne pecati, a živim na 50m od Save. Međutim stvarno se polako palim da i preko leta fiderišem šaranče na stalno prihranjivanom  mestu.

Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: no names Date: 02 Februar 2018, 23:15:19
Izdominirao si  :tongue:
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: pexon Date: 03 Februar 2018, 00:24:53
Kuko stara, pa skobalji i plotice od 700-800 grama su kapitalni za našu ispoštenu Savu.  :tongue:

Spojene poruke: 05 Februar 2018, 09:16:14

Bravo Mlinka za kvalitet i kvantitet!  :tongue: