Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: marina1983 Date: 27 Oktobar 2016, 21:55:57
Munjo , sve ispod 3ke ne merim
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: djmisha77 Date: 27 Oktobar 2016, 23:21:31
Marince, bas lepa stuja! Samo rokaj.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: pexon Date: 27 Oktobar 2016, 23:59:58
Lepa Marina, lepa!
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: VladimirR Date: 31 Oktobar 2016, 19:16:33
Orka, lepe deve, a lepo si i čuvarku napunio. Bravo!
Stoko, fantasticna mrena!
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: obradmiki Date: 31 Oktobar 2016, 20:15:25
Bravo Orka
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: pexon Date: 31 Oktobar 2016, 20:43:26
Bravo Orka, Tisa malo za promenu da bude i izdašna!
Jel riba na zimskim pozicijama već ili još cinculira?
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: vradojicic Date: 01 Novembar 2016, 07:31:39
Lepo, lepo. Na Tisi nikad nisam bio, aj da kombinujemo neko plovkarenje sledece godine...
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: orka Date: 01 Novembar 2016, 08:04:57
Moglo bi se reći da je na zimskim pozicijama.Dubina je oko 7-8m,protok i poneka prepreka.Mada na takvom mestu riba se odlično peca cele sezone,da ne kažem godine..
Hvala na čestitkama.Zaboravih da napišem da je jedan deo ribe u čuvarci kolegin.Sada je nemoguće osušiti čuvarku,pa bolje da kvasimo jednu nego dve..
Inače riba je odlično radila do 11h,a posle do mraka samo par riba.
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: vradojicic Date: 01 Novembar 2016, 08:07:15
Pa ako znas mesta ajde onda i zimsko nesto da napravimo... Pecacemo kliznim plovcima ako treba na toj dubini.:)
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: orka Date: 01 Novembar 2016, 08:13:03
Peca se na daljini od 40-50m,uz dobar protok vode,tako da je to neizvodivo..Hranilica od 80g je na samoj granici upotrebe..
Postoji i drugo mesto gde bi moglo znatno bliže da se peca,ali je voda takođe brza..
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: peconi Date: 02 Novembar 2016, 06:29:33
Orka svaka cast, bio sam i ja na istom mestu pre par nedelja, jedno od najboljih pecanja na fider koje sam imao do sad. Dok su ostali fiderisali na tridesetek metara cekajucu da riba udje u hranu, uz ulov poneke sitne bele, ja hteo da budem pametan i gadjao sredinu reke.
Sve komadi od pola kg pa navise, uz par kidanja sarana i soma. Al sam zato i ja pokidao sve sto sam imao od zamahivanja, nikad do sad mi se nije desilo da ostanem bez ijedne hranilice, najlona na masinici i koze na kaziprstu.
Najlon 0.20 nije izdrzao (nov tubertini gorilla feeder 200m po masinici), a kad sam posle namotao 0.25 koji mi je bio pri ruci, nije bio upotrebljiv za takvo pecanje jer je otpor u vodi koji je stvarao na toj daljini bio preveliki. Videcu ovih dana da banem opet, ali ovaj put sa teskom artiljerijom, shock predvezom i bulletima od 80-100g.
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: orka Date: 02 Novembar 2016, 09:00:48
Ima tu više dobrih mesta.
.Većina peca znatno bliže lakšim hranilicama,pa lošije prolaze.Sve je kako si rekao..
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: obradmiki Date: 02 Novembar 2016, 21:02:10
Lepi ulovi feederasa ,lepa stuja Orka!
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: Sa_le Date: 02 Novembar 2016, 21:39:04
Cestitke svima na ulovima! Laki to su te copy/paste kanalske deverike
Odg: Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke... By: obradmiki Date: 02 Novembar 2016, 21:42:58
Lepe deve Laki