Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1234
Odg: Riblje kobasice By: Grof1204 Date: 26 Septembar 2020, 16:56:45
Mala sala. smiley033
Dobrodosao kolega, samo nastavi da pises.
Odg: Riblje kobasice By: Шаранџија Date: 26 Septembar 2020, 17:21:36
Grof1204 , хвала на добродошлици!

Надам се да ћу још дуго имати прилике да се дружим са рибом на реци и у кухињи.
Шта и вама искрено желим.
Odg: Riblje kobasice By: trim Date: 01 Decembar 2022, 22:38:10
Natjeraše me da napravim malo "ribasica" , nisu suve do kraja ali ovi moji više vole da ih malo prepeku



Odg: Riblje kobasice By: Avram Date: 09 Mart 2023, 19:31:50
Pozdrav drustvo, citam vec duze vreme teme o kuvanju. Iliti o pljeskama i kobasicama od ribe. Naime pravio i jedno i drugo super ukusa. Prezadovoljan, ali imam pitanje. Kobasice su pravljene kao rostilj kobasice u vestacko crevo(kolageno) ukus super ali se raspale prilikom pecenja. Da li je do smese od ribw ili do creva. Smesa od tolstolobika i sarana mlevena na najsitniju resetku....bez dodataka drugog mesa i slanine , da bi bile posne. Ako neko ima ideju za razlog raspadanja .... bio bih zahvalan na odgovoru. Bistro
Odg: Riblje kobasice By: trim Date: 09 Mart 2023, 21:08:43
Nisi dovoljno mijesio smjesu. Mijesiš dok ne prestane da se lijepi za prste i zdjelu. Smjesa postane nekako gumenasta i nema šanse da se raspada.
Odg: Riblje kobasice By: DakiNS Date: 09 Mart 2023, 21:34:08
Kobasice se najčešće raspadnu pri pečenju ako se odmah stave na jaku temperaturu , ako se postepeno zagrejavaju ( na laganoj vatri ili skrajnute na roštilju) , ređe pucaju