Kategorizacija ribolovnih voda Srbije

Započeo pikeman, 01 Mart 2011, 20:26:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ravucobir

 smiley033 vlajko 975-Eeee,to da dozivim,pa makar sutradan umro! :lol:  smiley033 Ali izgleda da buh to doziveo,moram ziveti kao:kornjaca ili gavran. :lol:

Блок_64

Citat: pauk poslato 26 Februar 2016, 09:44:55
Kao sto rekoh ali izgleda mnogi nece da shvate.
Drzava naravno raspisuje konkurs i samo organizacije koje ispunjavaju uslove koje drzava postavlja konkursom imaju prava da ucestvuju ali kako god drzava zahteva odredjene uslove mora i da pruza istima odredjene uslove i ambijent kako bi isti mogli da ostvaruju svoja prava i zaradu.
A za kontrolu kako odredjeni gazduje za to su zaduzeni ribolovci!!!! ako neradi dobro nece mu niko ni kupovati dozvolu a njegov izvor prihoda jeste upravo dozvola!  Svi ce ici tamo gde se dobro radi, gde se voda cuva i gde ima vise ribe.Ја дозволу купујем у риболову матић на Новом Београду.Дозвола је од еко рибарства са седиштем у Ваљеву.Пецам на Сави,Тамишу,Тиси,Бегеју.Ако би могао да ми појассниш како ја то кажњавам еко рибарство из Ваљева које ми је продало дозволу.

Spojene poruke: 26 Februar 2016, 23:07:06

Citat: ravucobir poslato 26 Februar 2016, 16:13:47
smiley033 Sane sa Tise- :tongue: za napisano!!Na zalost,onda je "pocela"drzava da "centralizuje"sve oko sebe,direktno i indirektno.U to su na ZALOST upale i vode,kao i sama "dodela"istih.Da je to "proslo",mozda bi mnoge "velike"firme(J.P.) lose prosle(kroz rezultate),a sa njima i sama drzava,jer su na DRZAVNIM JASLAMA.Te godine pocinju da "nicu"neka nova J.P.-ca,podpomognuta od same drzave i politicara,kroz izgovor.zastita ovog-onog,jer to je zadatak od EU-je,i islo se na:jacanje jakih i velikih korisnika(J.P.-ca)i "dodeljivanju"manjima(svojima-novim J.P.)Rezultat "toga" je sadasnja "dodela"(znamo na zalost kako),kao i ovo konfuzno stanje oko:voda,dodele,dozvola,korisnika......!!Manji upravljaci su "morali da menjaju pragove"od broja  raznih drzavnih inspekcija(jer su smetali i nisu "pripadali" nigde),i "trpeli"napade od "jakih",kroz sve moguce vidove!Niko se NIJE ZAPITAO,ZASTO NIGDE NIJE POSTAVLJENA JAVNO BODOVNA LISTA(a trebalo bi :wink:) ,na osnovu koje su "bodovali"korisnike na "dodeli"ribarskih podrucja :huh:  :wink:!Mislim da svako zna ZASTO,a ako neko mozda i nezna,moze da zakljuci iz TRENUTNOG STANJA.To je TAKO MORALO BITI!!!! :wink:

Има ли игде тај конкурс у писаној форми.
Узми шта можеш и не враћај ништа!

specialized


obradmiki

Evo danas cujem od kuma koji radi u opstini Titel da su bili kod njega ribocuvari iz vojvodina suma da overe licence,a to su Kircan Dejan i Aco Bojovic isti likovi koji su i do sad "cuvali" nase vode. Oni ga pitaju da li je ribolova?.,on kaze da jeste i priupita ih kako ih do sada nikada nije video u kontroli? Oni samio slegose ramenima pokupise papire i odu bez reci. E sada ja pitam kome da prijavimo ribokradju koja je u toku,evo juce majmun se hvali po selu da je uhvatio stuku od 7 kg,jos slikao mobilnim .? Kome se obratiti? Eno im camci vezani uz nasip prekoputa kod locke ade,suma puna vode,stuka se mresti a oni je klepaju(to je onaj lik iz cari ribolova koji je muvao smudja ,epizoda snimana u lokckoj adi i zarkovici)

ravucobir

 smiley033 blok64-"morao bi biti"  na sajtu Min. i na sajtu Pokr.Sekr.  smiley033