Nepravilnosti uočene na vodama vašim okom i foto aparatom!

Započeo rogy30, 17 Avgust 2009, 14:31:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

rogy30

Samo za poštene ribolovce! smiley033
Pošto vidim da ovde svi pričaju,a nema ništa od realnih dokaza pa tim putem zpocinjem ovu temu.Danas skoro svi imamo mobilne telefone sa foto aparatom,pa ako uočite nešto što mislite da nije u redu u vezi čuvanjem Dunava i ostalih voda slikajte i postavite ovde!
Pozdrav poštenim ribolovcima! :bye:

Bigash

Sve nesto mislim da ce ovo biti najneposecenija tema  :rlol: :rlol:

rogy30Ulov pecaroša bez dozvole.
Lokacija špic.
Postavio
Igor Ćutić
Reg No 000812553

Spojene poruke: 17 Avgust 2009, 12:54:43Somići ispod mere ali u meredovu :grin: :veryangry:
Lokacija špic.
Postavio
Igor Ćutić
Reg No 000812553

Spojene poruke: 17 Avgust 2009, 14:06:24Postavio
Igor Ćutić
Reg No 000812553Spojene poruke: 17 Avgust 2009, 15:09:50

Bigash za takve kao ti naravno da nece biti zanimljivo ocigledno dok ne izvadimo zadnju belu ribu da cemo onda se poceti cupati za kosu i traziti izlaz!A lopovima dozvolimo da unistavaju Dunav i ostale vode! :ok:

Role

Po meni jedini ljek za take kormorane je betonski blok za noge a kanister od 20 litara za vrat pa ih pustit nizvodno. strahota!!!! Šta će mi sin pecat za 20 godina,izgleda ništa???!!!
Rodio sam se da pecam, a potjerali su me da radim!

OlovoOdo krečit šljive.

Momir

bogami avatar je "izuzetan" :lol: :lol: :lol:
Dosta mi je tema "nepravilnosti" i uzaludnog truda da se nesto ispravi kad od tog ovde nema nista!!!! :embarassed:
Nothing makes a fish bigger than almost being caught.

ravucobir

Naravno da nema nista i da nece biti nista kad ima nas koji:razumeju se u mreze,doktor im prepisao nocno pecanje,smeta im dnevna svetlost,nemaju dozvole,poribljavaju terpanima.........i jos dodjes rogyi3o pa ih pogodis u nezgodnu temu!!!Pa bre morali bi po ovome prvo sebe da slikaju a ne druge!!!!!Inace predlog je smiley033 :clap2:!!!

Olovo

koliko sam cuo ,pricaju ljudi, da ima dnevna dozvola..e sad dal' lazu..?


Odo krečit šljive.

dalibor tanev

prosle nedelje sam uhvatio kanap od struka  i polomio stap poludeo sam i to oko 15 h popodne kada nesmeju da se stavljaju mreze i ribarski alati

KirieEleison

Ne vidim što će nam biti lakše ako stavimo slike baš ovde i koga će to da potrese sem nas samih. Trčaćemo par dana po obali i hvaliti se posle kako smo mi uhvatili zlotvora. Ne znam kako da slikam čoveka koji baca mrežu kad vidim samo obris u čamcu u 9 uveče. Strujaša isto ??? Dve lampice u mraku ili gliser na sred vode, i kažem evo ovo je strujaš, pa ko ovi što su snimali Titanik u dečijem bazenu. Kako će se na slici videti šta on radi !?!?! Ja vidim dvogledom. Kako da slikam US Steel koji ispušta otrov pumpama pod pritiskom ispod nivoa reke, jer ja vidim samo fleke na vodi,a do njihovog porekla se ne dolazi slikanjem nego hemijskom analizom. Jedino mogu da slikam ove paćenike sa somićima i štukicama, a ne vidim da su oni glavni problem i da ću dobiti nekakav orden što ću slikati pet magarčina,  a nije mi u interesu pa sve i da ga dobijem.

Ali hajde de staviću neke sveže slije ovih dana ne znajući što bi mi bilo bolje od toga.

rogy30

Pozdrav pecarosi smiley033
Kako nece biti koristi ako se sakupi dovoljno materijala sto bi u slucaju Dunava kod Novog Sada znacilo da NPFG uzivaju u kafanici pijuckaju pice a Dunav se sustavno unistava :help:
Zelim napomenuti da nije u pitanju samo Dunav kod Novog Sada nego i na ostalim vodama.
Mislim da pricanje ja vidio ja cuo nije bas i neki materijal,a ako se stave slike onda je to puno verodostojniji materijal!
Pozdrav PRAVIM pecarosima smiley033

Spojene poruke: 17 Avgust 2009, 23:20:44

Kao sto sam vec pre napisao u temi RSV slozimo peticiju dajmo je na potpisivanjem pa dalje korak po korak da smanjimo ovo uzaludno piskaranje smiley033

Bigash

Citat: rogy30 poslato 17 Avgust 2009, 14:51:00

Bigash za takve kao ti naravno da nece biti zanimljivo ocigledno dok ne izvadimo zadnju belu ribu da cemo onda se poceti cupati za kosu i traziti izlaz!A lopovima dozvolimo da unistavaju Dunav i ostale vode! :ok:

Prijatelju, ovakvih i slicnih pokusaja na raznoranim forumima je bilo godinama, i na kraju nije bilo jedne valjane fotke dje se vidi KO ? lopuza, tek poneki mutnjikav obris camca u daljini i slicno !
U tem smislu i moja opaska  smiley033

Olovo

vracaj tog soma pecaroshu, nema 2 kile jadan nebio...kome ti solish pamet?


Odo krečit šljive.

rogy30

Som koji mi je u rukama je u meri bio je 3.80kg.
Bude li trebalo izbacit cu i sa licem slike ali ako vidim odaziv!
smiley001

OlovoOdo krečit šljive.

Teme sličnog naslova (10)