Trabucco monofili

Započeo magly, 14 Avgust 2012, 16:54:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

magly

Koji Trabucco-ov monofil koristite za varalicarenje, a koji za dubinku?   :help:

dushann

Ovaj koristim već godinama al obratite pažnju na poreklo proizvodnje, nije svaki dobar :ok:

Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

bajro025

Takodje koristim kao Dushannov :thumbup:
Obratiti paznju na deklaraciju,da nisu iz ceske :grin:
"Tek kad se i poslednje drvo osuši, kad otrujete sve reke i ulovite poslednju ribu, shvatićete da se pare ne mogu jesti." Crveni Oblak, poglavica Sijuksa (1822-1909)

obradmiki

Gde bih u N.Sadu nasao trabukov najlon za feeder?

Zmaj Strasni

Uzeo ovaj za fider. 0.203

Nahvalise ga svuda pa rekoh da probam.

obradmiki

Da to je taj,trazim ali nikako da ga nadjem ,mozda porucim preko neta ima ga radnja Nesko iz  Beograda. Vise bih voleo da ga malo opipam pre kupovine

Zmaj Strasni

Ja sam narucio iz Plussport-a iz Kraljeva. Posto su oni distributeri Awa Shima-e, a trebalo mi za sarana, rekoh da usput uzmem i ovaj za fider. Mislim da je dobra kupovina.

vradojicic

Zmaju koliko kosta ovaj sto si ti narucio?
Ja hocu da uzmen neki Trabucco sinking za heavy feeder, prevashodno za sarana, uzeo bih debljinu 0.24 otprilike.
Na rezervnoj spulni za taj feeder mi je Spro Carp Feeder 0.22 i njega cu stavljati kad budem pecao belu na heavy feeder.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Zmaj Strasni


biber

Citat: obradmiki poslato 22 Februar 2013, 21:11:59
Da to je taj,trazim ali nikako da ga nadjem ,mozda porucim preko neta ima ga radnja Nesko iz  Beograda. Vise bih voleo da ga malo opipam pre kupovine
Pa bilo je pre samo 10- tak dana u Ribolovackoj tajni na Bulevaru gomila trabucco najlona.Sad da li bas taj ima,ne mogu bas da tvrdim.Sa izloga se vidi nekoliko modela.

DDj

Upozorio bih kolege da Trabucco / Awa Shima najlone kupuju samo i iskljucivo na proverenim i pouzdanim mestima jer ima puno bezvrednih kineskih kopija uzasnog kvaliteta koje su upakovane u skoro ista pakovanja i prodaju se na puno mesta kao orginali, cesto i za puno manje novca. Kupio sam nekoliko takvih kopija (u regularnoj prodavnici), koje su bile i znatno jeftinije i koje koristim za ispunu spulne.

Zmaj Strasni

Zar "regularna" prodavnica nije provereno i pouzdano mesto? Ako oni prodaju kopije po nizoj ceni nista ih ne sprecava da prodaju iste i po vecoj da mislis da su originali.

DDj

Pa zato i kazem, te najlone treba kupovati samo kod pouzdanih prodavaca, nije svaka prodavnica "pouzdana". Vlasnika prodavnice kod koga sam kupio kopije i licno poznajem, ali ih je on prodavao 3 puta jeftinije nego orginal. U jednoj drugoj prodavnici, u drugom gradu sam ih nasao samo oko 20% jeftinije, ali je vlasnik tvrdio da su orginali a nisu bili. Pouzdano znam po greski na pakovanju.  Verujem da ih neko prodaje i po ceni originala.

Zmaj Strasni

Ima na awa shima i trabbuco sajtu ko su distributeri za Srbiju. Bilo bi malo rizicno sa njihove strane da ne prodaju original.

laki22


Teme sličnog naslova (10)