Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

djmisha77

Koristio sam je par puta. Doduse vise sam je trpao u PVA ali bih ti pre preporucio isto melegov CSL.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

no names

CSL pelet ili aditiv?CSL pelet vec koristim kao i R1...inace kao aditiv koristim SBS-ov CSL....za sada sam jako zadovoljan s njim.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

djmisha77

Cekaj, mozda nisam dobro video. Jesu ovo mikro peleti ili? Da, ja sam mislio na Csl pelete. Malo su (dosta) krupnije od Match peleta.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

no names

Ne,ovo je praskasta prihrana.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

orka

Opis prihrane je i vise nego obecavajuci.. :smiley:  Kolika joj je cena?

no names

Ne drzite me za rec mislim da je oko 400din mada nisam siguran.Gledao sam da ima i praskasta Caras i Bream od istog proizvodjaca.

Svako ko je ljubitelj lova na karaša ili deveriku, bilo to na feeder, na match ili na štek, konačno ima na raspolaganju hranu izuzetnog sastava i jako lepljive strukture.

Caras i Bream Rough Ground Bait po želji može da bude teška tj. tonuća (sa primesama zemlje), a može da bude i lebdeća hrana. Sa pripremom uz dodavanje više vode i čekanjem desetak minuta više, dobijate plutajuću (floating) hranu koja podiže deveriku i ostale ribe na samu površinu. Deverika i karaš su popularani na Balkanu i zemljama okruženja. Karaš je tradicionalan na takmičenjima bele ribe i onaj ko postigne da privuče karaša, taj uglavnom i pobeđuje. Caras Rough Ground Bait sigurno dovodi ribu, a na Vama ostaje samo da je svojom spretnošću ulovite.







Spojene poruke: 19 Decembar 2014, 10:21:29

Mala ispravka...cena saranske je 299din.Izvinjavam se
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

orka

Lepo se vide razliciti sastojci i na sitnijoj i na krupnijoj granulaciji..Mislim da ce biti dobra..Cenovno je u nekoj sredini..Ako naletim na nju svakako cu je uzeti i probati.. :ok:

no names

Ja je stvarno nisam koristio i neznam kakva je.Ako je sudeci po peletima onda mislim da ce biti i vise nego odlicna.Lepo sam pecao na njih na komercijalama uz metod hranilice i pelet hranilice(lubenicarke) i nalazili su mi se u skoro svakoj kombinaciji praskaste prihrane uz semenke i seckane boile.Ako ima neko od vukova da je koristio bilo bi lepo da napise iskustva.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

laki22

za te pare iskreno mnogo bolje VDE da se kupi. ne sumnjam ja u kvalitet i strucnost melega ali ipak bih prednost dao VDE-u

VladimirR

Meni se taj VDE nekad smuči, ne kažem da je loš, naprotiv, ali ima dana kad je potpuni ćorak, onda uzmem Gicu, i sit se napecam bele i babuške. Ovaj mi deluje zanimljivo.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

djmisha77

Laki, nemoj biti tako siguran. Meleg ipak testira sve na nasim vodama i u nasim uslovima. Smatram da nema bolje kupovne boile od njegove (msm na ponudu na nasem trzistu)
Znas i sam da ne idem nigde bez jedne kese VDEa ali sve cesce razmisljam u pravcu Melega.
Njegov CSL pelet je prva klasa, isto tako i match mikro pelete. Od ove godine imaju obavezan deo u hranilici koju bacam.
Drugar (Smula clan foruma) je bio nekoliko puta kod njega u fabrici i poceo je non stop da peca (samo feeder) na njegove proizvode. Na Crnom viru sve nas sahrani sa jednom method hranilicom dok mi drljamo rakete i ostale zahebancije.
Cak sam u razmisljanju da batalim svu "popularnu" hemiju za boile i pocnem samo njegovu kupovati.
E sad ga nahvalih ko da mi je najbolji drug ali stvarno je tako!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

laki22

pa zato sam i rekao i ogranicio se, ne sumnjam ja u strucnost i kvalitet. cak sta vise, odusevljen sam pristupu, zalaganjem i znanjem sa kojim covek pristupa poslu i naklon do poda za to. retko ko ima takav pristup.

treba probati sve, sto da ne.

za pelete znam i svi ih hvale. pogotovo za crni vir...


orka

VDE jeste hrana renomiranog proizvodjaca,ali je vise ne kupujem.Cini mi se da je nekada bila kvalitetnija..Sto kaze Vladimir dosta puta bude corak ili veoma slabo sa njom..
Ima boljih hrana za iste novce.. :takoje:

dragan2006

Hmm, Sensas,Tubertini...pa tek onda VDE.Ovu Melegovu primamu planiram već godinu dana da probam ali nikako da je kupim.Stvar je u tome što je drže,mislim, Formax i Carpmania, a na NBG nikako da me put nanese. :smiley:
Kod mene na Čukarici pa i na Voždovcu, gde radim, i gde usput obično pazarim stvari za pecanje, nje nažalost nema.Pitao sam jednog poznanika koji je koristi često i on ima samo reči hvale.Inače dečko peca na Savi,Tamišu i na komercijalama i svugde mu se sjajno pokazala.Verujem da ću već na početku sezone namenski da odem i da je nakupujem, pa da se malo ekserimentiše sa njom.I da, cena bi trebalo da je oko 300 dinara za pakovanje praškaste Carp ili Bream.

laki22

kvalitet VDE-a jeste opao, to je neosporno

Teme sličnog naslova (10)