Odg: Boile ili kukuruz? By: Djuka86 Date: 21 Avgust 2017, 15:50:50
Trigga hvala na savetu, probaću sledeće godine da pojačam hranljivu vrednost bojle.

Mada mi ova instantc pecanja više odgovaraju sa finansijske strane i vremenski nisu toliko zahtevna.

Odg: Boile ili kukuruz? By: Trigga Date: 21 Avgust 2017, 17:22:01
Manje je zahtevna ova druga varijanta,verovao ili ne
Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока
Odg: Boile ili kukuruz? By: kabr1vlada Date: 24 Avgust 2017, 11:01:22
Samo adekvatno mesto,dobro slozen miks,boila u radjena adekvatno za vremenski period u kojem se peca,pravilan pristup pecanju i rezultati nece izostati sigurno...
Odg: Boile ili kukuruz? By: Trigga Date: 24 Avgust 2017, 11:07:03
Lokacija je broj 1 i osnovni preduslov za pecanje
Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока
Odg: Boile ili kukuruz? By: mihabg Date: 24 Avgust 2017, 13:25:45
Bila i bice... Moze malo da se siluje prihranom ako je iole u blizini , al' gore izreceno je cinjenica.
Odg: Boile ili kukuruz? By: kabr1vlada Date: 24 Avgust 2017, 15:56:01
To je danas opste poznata stvar,toliko puta ponovljeno...danas samo ozbiljnim pristupom u globalu svega moze biti uspesno,sve ostalo pada u vodu i moze se svrstati u srecu..
Odg: Boile ili kukuruz? By: Sebesfok Date: 01 Septembar 2017, 21:08:01
Pa dobro sta je to po vama dobra lokacija sto se tice dunava kamen?dubina?panjevi?brzina toka reke? recite?
Odg: Boile ili kukuruz? By: Ljuba Date: 02 Septembar 2017, 01:19:29
Dubina i panjevi, jedno bez drugog ne ide (mada se desi da ima izuzetaka).
Pri tome to ne znači da ga nema tamo gde se ne vide panjevi, koliko ih samo ima pod vodom a na površini nema znaka, dakle sonar i sondiranje terena.
Ali to je samo pola posla, mora mu se naći i staza kojom se kreće, ponekad i metar levo desno čini značajnu razliku.
U svakom slučaju, puno vremena na vodi sa konstantnim proučavanjem.
Zato je zadovoljstvo vrhunsko kada se pronađe i prevari divljak, to na komercijali nećete osetiti.
Odg: Boile ili kukuruz? By: Trigga Date: 02 Septembar 2017, 15:48:56
Varijacije dubine(sprud,plato),kamenje,glineno dno,panjevi(stabla,krs i lom),trava,mulj(mulj ne od pola metra neproduktivni),svaka od ovih lokacija ce zadrzati ribu,licno najvise preferiram panjeve(krs i lom),ako nema toga trazim varijacije dubine(plato,sprud),ako nema toga trazim kamen(ako je moguce sitniji,ako ne i krupan je dobar),ako nemam nikakvog reljefa na dnu i okolina je cista sto se tice panjeva,pokusavam da provalim stazu kojom se krece riba i da je upecam na stazi mada za ovo treba jako puno vremena i nesto iskustva,ovo su samo neki od parametara koje gledam kada trazim lokaciju za pecanje(nekada sve uradim kako mislim da treba pa nemam rezultat)
Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока
Odg: Boile ili kukuruz? By: no names Date: 02 Septembar 2017, 16:16:28
Drugari jeste da je ovo sve povezano jedno sa drugim ali ako je moguće držite se teme "Boile ili kukuruz" . Ima stvarno dobrih i korisnih stvari napisanih samo je nekad potrebno potražiti.

Odg: Boile ili kukuruz? By: Ad fines Date: 03 Septembar 2017, 11:34:14
Ne znam sta je bolje, ali se nadam da se oba da vataju...

Ne zna se samo sta je tvrde, da li ova boila sto visi u dzaku od krompira danima napolju, ili ovaj kukuruz sto se do juce "pekao" na njivi na 40 stepeni


Odg: Boile ili kukuruz? By: Ljuba Date: 03 Septembar 2017, 12:57:25
Kuruz potopi u vodu 48h pa ćeš videti.
Odg: Boile ili kukuruz? By: Ad fines Date: 03 Septembar 2017, 13:14:04
ma znam, akcenat je bio na to koliko je vruce bilo
Odg: Boile ili kukuruz? By: Leon-DE Date: 03 Septembar 2017, 17:26:45
Ad fines divan je to kukuruz na slici, nista nemoj da topis, vec samo u espresnom loncu dve sake kukuruza stavi bez ikakvih dipova i aroma nekih 70 min kuvaj. Nakon procesa kuvanja ostavi da se to malo ohladi, i onako toplo stavi zajedno sa po zelji u hermeticko zatvoreni box. Na dlacici joj onako topao njegovim mirisom, a na drugi stap boile, ne zaboravi da ih izdipujes so maximuma jer u tome lezi MAGIJA

. Pa vidi sta ce bolje da radi. To ti je prijatelju moj, isto kad uletis u neku parfumeriju pa na vrata ti onako stane dah od teskih mirisa, za razliku od mirisa cistoce, do odredjene vrednosti.
Ziveli..

Odg: Boile ili kukuruz? By: Ad fines Date: 03 Septembar 2017, 19:19:53
NIsam siguran da li sam te dobro razumeo....
Boila nije nista napucana, to je ona iz teme: Mrena i boile, prosta od domacih sastojaka, visi napolju u dzaku od krompira, sve je tvrdja i tamnija, mirise na beli luk

Kukuruz je osmak. Vecina je obrana dok je bio mlad i ostavljena u zmrzivac za decu. Ostala su 3 klipa da su sazrela, jedan za ribu, dva za seme. Ja kuvam tako sto ga potopim na 2 dana, i onda kuvan dok ne pukne zrno. Onda raspodelim po teglicama, nesto u med (domaci livadski "ljuti" ), nesto u mirodjiju, nesto u beli luk i natur varijanta. To je iskljucivo za mamac.