Odg: Cist promasaj ukusa.. By: kimi Date: 24 Januar 2013, 12:22:50
Svež krastavac,sirće i umesto soli šećer.
Molili smo konobare po Češkoj,Slovačkoj,Madjarskoj da posole salatu ali avaj.
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: Pecaros Date: 24 Januar 2013, 12:41:11
Imam drugara koji na sve voli da doda kecap......
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: limovac74 Date: 24 Januar 2013, 13:03:55
Mrzim gomboce

. Kad vidim da stave višnju u kolač,tortu, sve jedno,još kad je iz friza ,pa se onako kisela razlije, pa sve pocrveni ...
PS.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/106831
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: rudy079 Date: 02 Februar 2013, 17:38:02
Moje kombinacije ali nemoj da mi se neko smejao

1.Cipiripi krem tabla+Prima stapici
2.Plazma keks u mleku +posoljeni cvarci
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: Panchester Date: 02 Februar 2013, 21:47:49
Sto - ovo prvo je super.
Da dodam, iz vojnickih dana.
Zdenka sir, kuvano jajce i belakafa, slatka ili sladk caj.
Kobasica rostiljska sa trapistom i slatkim cajem.
i civilna varijanta
Slane palacinke sa slatkim dzemom.
Slane przenice sa medom i slatkim mlekom.

Ovo je meni idealna kombinacija, ovi moji po kuci se cudom cude
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: alexdja Date: 02 Februar 2013, 21:51:14
Probaj na te slane palačinke ili prženice da namažeš eurokrem (Takovo) i da piješ jogurt uz to...

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: dcarp Date: 04 Februar 2013, 00:42:23
euro krem na hlebu i jogurt.
nešto najružnije što sam jeo je vojnički rizi -bizi .lakše sam podneo glad nego to da pojedem
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: chmi Date: 05 Februar 2013, 13:30:23
Kao klinci smo se razbijali od sledeceg: Przenice (hleb umocen u mleko i jaja pa isprzen), preko toga eurokrem, pa cajna kobasica i kackavalja ili trapist. Znao sam po 6 parcadi da pojedem
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: zoki80 Date: 05 Februar 2013, 15:13:40
Odrastao sam na pavlaci i parizeru!
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: ellesar Date: 05 Februar 2013, 16:04:49
Parizer pre bio pojam za salamu. Ne ovo đubre puno kostiju, kresta i papaka sto danas umute sa raznim mononatrijumglutaminatima.
Jbte sećam se pre, mesar preseče parizer, ono cela radnja zamiriše, najjači bio zidarski sendvič-četvrt polubelog hleba, majonez ili senf i parizera nakrkano 200 gr unutra. Koliko sam tih stuko

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: alexdja Date: 05 Februar 2013, 17:45:20
Vegeta i Začin C sadrže "poboljšavače ukusa" prvenstveno mononatrijum glutamat...
Tako da kod velikog broja ljudi svako drugo jelo sadrži taj kontraverzni dodatak, parizer je samo jedan u nizu proizvoda....
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: rašo Date: 05 Februar 2013, 18:14:02
Sva jela sadrže pojačivače ukusa, rjetko koja ne.
Pravi parizer je dijetalno jelo i radi se od mesa bez masnoća.
Zidarski je bio od podriguše-tirolke jer je uvijek bila jeftinija od parizera, a dams je parizer upola jeftiniji
jer u njega krkaju sve otpatke.

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: ellesar Date: 05 Februar 2013, 21:52:00
Ma bili zidari od parizera, dijetalke, i alpske.....pa kako ko volio

Danas bi to bila cista avantura

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: tole Date: 06 Februar 2013, 08:33:32
Najbolja tirolska je bila Beljska, najbolje je upijala pola-pola

Prije par godina probao divlje prase pečeno sa medom, jabukama i suhim šljivama a sada mi je to redovito na jelovniku, i još neke stvari u slatko - slanoj kombinaciji.

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: danilo 45 Date: 29 Decembar 2015, 01:13:58
Kao klinac sam cepao: Na tost kombinaciju eurokrem/slanina ili dzem/prsut