Odg: Cist promasaj ukusa.. By: ellesar Date: 25 Jul 2010, 22:34:33
Znas da su mi se sledece stvari zgadile u vojsci:kuvana jaja(ni posle 12 godina jos...uf),kajgana od jaja u prahu,trapist sir,komplet decija radost,kacamak...
Al` drnc i suljpa,nikad,znao sam jesti po 15 dana zaredom pasulj

Pogotovu kad ga podgriju 4 dan,a u njemu svi ostaci od prethodna 3 dana

Ako to nije odvratno neznam sta je,al ja boljeg pasulja nikad jeo nisam

Spojene poruke: 25 Jul 2010, 22:36:06
@keltan,a prsut sa dinjom???
Najbolja kombinacija

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 26 Jul 2010, 13:55:24
Citat: Hemingway poslato 25 Jul 2010, 11:12:33
Namazan Kruh/Hljeb sa kajmakom i marmeladom od sljiva ?..
jeli to neko probao ..nebi se moglo reci da je promasaj ...ali prava stvar ..
poznajem neke Filipinke ..one jedu "jagode sa soli"
..
Samo ameri kombiniraju slatko i slano komšinica mi se udala u Utah njen lik jede tortu sa kulenom to kad sam vidio malo se onesvjestio nisam kaže pa to je normalno kod nas

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: Hemingway Date: 26 Jul 2010, 19:55:23
418 dana sluzio vojsku ..od toga najmanje ..brat-bratu..385 x jeo grah ..i dan dans ga jedem rado

..
ali kao vojnicki ..nikad vise ..( mozda nekad opet dok nenadjem kazan ..he he )
dinja i prsut ..sasvim ok ..
ja nekad zrele sljive i lepinju ...hmmmm...ali sledecih par dana ..
malo odstojanja od mene molim lijepo ..jerbo sam glasan em ..
neki cudni gasovi oko mene ...mislim da ni komarci me tad nepoznaju ...

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: ellesar Date: 26 Jul 2010, 21:15:22
A,jel to ono vreme u mesecu

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: twister011 Date: 19 Januar 2013, 19:44:09
Citat: Hemingway poslato 11 Jun 2010, 12:14:19
..radi se o Zerdelijama ili Zrndalijama ili kako god da se zovu .

Recimo, za tanjir znam da je Villeroy & Boch, ali sta je ovo u tanjiru nemam pojma
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: kapitalac Date: 19 Januar 2013, 22:42:01
Citat: Hemingway poslato 11 Jun 2010, 12:14:19
radi se o Zerdelijama ili Zrndalijama ili kako god da se zovu ..
Zovu ih još dženarike
U Američkim filmovima sam primjetio da obavezno u frižderu imaju puter od kikirikija. To moram probati. A onaj bivši USA košarkaš Igokee se oduševio Banjalučkim ćevapima, pa računam da i Ameri znaju šta valja.
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: heheo Date: 19 Januar 2013, 23:10:39
Kad sam bio klinac bile su neke kokice u svim duginim bojama, ni sad ne znam kakav im je okus (opisujem ih po boji), ali znam da sam se svaki put umazo do ušiju.
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: twister011 Date: 19 Januar 2013, 23:34:05
Dzenarike obozavam, ali ih ovde ne prepoznah

U svakom slucaju, hvala na razjasnjenju

Puter od kikirikija imas da kupis verovatno u i BLuci po hiper-marketima. Ja ga koristim samo za kinesku klopu, a ovako mi je suvise tezak. Uzgred, to sto Amerikanci vole ne znaci da je dobro, ukusno, zdravo....... jedu oni svakakva s.anja

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: Pecaros Date: 19 Januar 2013, 23:53:58
Pica sa ananasom! .... odlicno
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: sremac13 Date: 20 Januar 2013, 00:31:28
Citat: perhanche poslato 11 Jun 2010, 13:10:36
ja sam za narodni stari recept slano-slatko topla pogacha sa crnim grozdjem ovo ste bar jednom u zivotu (detinjstvu probali)
Moj čovek! :D
Isto sam voleo da jedem cipiripi tablu i jabuku u isto vreme. Taman ona jabuka malo razvodnji šećer :)
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: srxa Date: 20 Januar 2013, 09:24:12
Od zelenog voća pored, džanarike, razdelije iliti ringlova, jedem još i zelene kajsije i zelene bademe. Ne zna se šta je bolje. A volim još i da jedem slane štapiće ili ribice sa eurokremom, ali u moje vreme je to bila kinder lada. A japanci od zelenih ringlova ili kajsija posebnom metodom usoljavanja sa šizu lišćem prave takozvane umoboši šljive.Tašta mi to pravi. E, to vam nije nikakav specijalitet, već lek koji leči najgore bolesti. Probajte proguglati malo, ja sam nekoliko puta bio svedok šta je u stanju izlečiti...
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: mouseattacker Date: 20 Januar 2013, 09:26:44
Vidi stvarno ringlovi(dzenarika kako vi zovete), 'ladno nisam znao o cemu se radi, ovi su prva liga, zeleni a mesnati. Kao sto je kolega srxa rekao, kajsije zelene, sljive onako tek kad zarude...
To smo kao klinci brstili svako drvo gde smo mogli da domasimo, onako kiselo...

Kao klinac sam jeo hleb namazan sa pekmezom i slanine. Sad mogu da se napucam nekog mesa i odmah posle toga da uzmem nesto slatko, neki kolac a posle kolaca da pojedem jabuku ili pomorandzu, da zeludac proradi...

Odg: Cist promasaj ukusa.. By: deDAIWA Date: 20 Januar 2013, 22:54:12
Najgrdja kombinacija za koju sam cuo Eurokrem i sardine.
Volim da probam svasta nesto,al ovo mi malo previse.
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: tomislav34 Date: 20 Januar 2013, 23:02:47
Ako misliš na ono što je napisao srxa "ribice i eurokrem", mislim da on nije mislio na sardine, već one slane ribice (grickalice)
Odg: Cist promasaj ukusa.. By: srxa Date: 20 Januar 2013, 23:47:22
Baš te ribice Tomislave

. Eurokrem i sardine....

.