Sakura Silver Arrow

Započeo no names, 24 Januar 2020, 16:27:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

no names

Za neko osnovno upoznavanje sa ovim modelom sam kopirao podatke sa sajta. A oni kažu ovako...

Sakura Silver Arrow štapovi su namenski razvijeni za pecanje bucova, veoma sportske ribe koja doživljava ekspanziju na svim vodama i ima mnogo poklonika medju varaličarima. Sakura već dugo ima veoma lovne varalice za bucova kao što su Naja F, Naja Sub, Phoxy Minnow i druge a sada smo kompletirali celu priču sa ovim odličnim štapovima.

Silver Arrow 792M je štap srednje težine bacanja od 5 do 21g koji će Vam pružiti izuzetno zadovoljstvo ribolova kao i osećaj sigurnosti i savršenu kontrolu ribe tokom borbe. Njegova brza akcija je savršena za bacanje gotovo svih vrsta varalica i postizanje zavidno dalekih zabačaja. Sa dužinom od 2,35m idealan je izbor za manje i srednje reke kao i za ribolov iz čamca. Lagan i savršeno izbalansiran, pri tom će Vas prosto iznenaditi njegova rezerva snage koja je neverovatna.

Karbon Mitsubishi Japan IM24T
Provodnici Fuji ® FazLite
Ergonomski halter
Drška od EVA pene visoke gustineOvo je jedan zaista lep štap koji me je svojim izgledom oduševio. Mat crnog blanka bez mnogo suvišnih nalepnica i detalja i zaista modernog izgleda. Akcija mu je fast ali je kao što u opisu piše mekši štap. Idealan štap za voblere koji ima iznenadjujuće veliku rezervnu snagu. Imao sam prilike da pecam sa ovim štapom nekoliko puta jer ga poseduje moj prijatelj sa kojim idem redovno u ribolov. Probavao sam ga sa glavama od 3gr na kanalu i štap prenosi inforamacije veoma lepo, naravno ovo nije džig štap za smudja ali kad zatreba može i to da radi. Ono gde je mene oduševio su top wather varke (zare, poperi, itd) koje zbog svog mekšeg vrha vodi veoma lagano i pravo je uživanje raditi sa njim, lakše varalice tipa dingeri, neotežani šedovi, fat ike, kreature i ostala Bass galanterija je nešto što mu leži fenomenalno. Bacali smo i Bass džigove sa njim od 15gr i to radi bez problema i zabačaji su veoma dugi sa odličnim prenošenjem informacija. I pored pomenutog bucova za šta je izvorno namenjen ovo je odličan štap za Bass-a kojeg nekad treba čupati iz polja lokvanja i drezge a on to radi lagano zbog već pomenute rezervne snage i žilavosti blanka.
Veoma tanak štap i jako udoban za celodnevno pecanje bez umora. Balans sa Ultegrom 3000 idealan i ne oseća se u ruci.

Cena Silwer Arrow 5-21 2,35 792M kod uvoznika iznosi oko 10500din i pored ovog modela ima i jača verzija koju na žalost nisam video uživo pa ne mogu ništa da napišem i o njemu.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

nesobn

Možeš li kolega saznati informacije za jači model na 2.7 m 10-42 gr?Pretpostavljam da je dosta jači od ovog svog manjeg brata,barem da je tačno označen,ajd da kažem neki 30-gramac.

no names

Koliko piše da je tb toliko sigurno i baca. Što se tiče tog dela tu su veoma tačni, a i malo preko toga.

Mislim da je na ovom snimku upravo taj jači model


Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

nesobn

Ovo na videu je Trinis 2.13 m 3-10,5 gr. uparen sa Stradicom 2500 FB.

Teme sličnog naslova (10)