M-fishing

Započeo Traper Srbija, 23 Jun 2022, 15:55:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Traper Srbija

Kako u Srbiji veliki broj ribolovaca u raznim tehnikama koristi primamu i prihranu u ribolovu , potrudili smo se da obogatimo ponudu asortimanom raznovrsnih proizvoda poznatog brenda Traper.
Za ciljani šaranski ribolov , feeder ribolov , metod feeder ribolov, meč i bolonjez tehniku ribolova , štek tehniku, kao i za sve rekreativne i takmičarske ribolovce , ponudićemo ribolovački pribor i opremu , gotove mamce u vidu boili, dambelsa, vaftera, pop- up specifičnih dvobojnih mamaca sa više kombinacija mirisa, aditive u vidu bustera, dipova, aroma u prskalicama , i do sada najširi asortiman primama i prihrana kao: peleti, praškaste hrane, metod feeder primame, gotove pelete i dr.

Trudićemo se da predstavimo širok izbor ukusa ,aroma i mirisa sa poznatim i do sada manje poznatim kombinacijama za ribolovce. Traper je tu neprikosnoven u širini izbora , i to ce biti standardni deo naše ponude u internet prodavnici. Takodje, omogućićemo i naručivanje iz kataloga za ono što nije na stanju, kako bi smo odgovorili na većinu zahteva rekreativnih i takmičarskih ribolovaca .
Obiman varaličarski program za sve sladokusce je za sada na kataloškoj ponudi, a vremenom ćemo ga uvrstiti u standrardnu ponudu Naš zadatak je da proizvodi budu dostupni svima, brzo i sa minimalnim troškovima isporuke na kućne adrese.

Probajte nešto novo, i drugačije !

Bistro !

https://www.m-fishing.rs/


dragan2006

Welcome to Serbia!  :cheesy:
Biće intresantno isprobati ove silne novitete na našem tržištu. Odlična je stvar što se konkurencija zaoštrava, Bistro!

vradojicic

Koristim vec neko vreme odredjene hrane u ribolovu na plovak, njihov bolonjez i imam samo reci hvale...
Za Drinu u donjem toku mi se odlicno pokazala Sekret crvena hrana kao i Univerzalna od 2.5kg (veoma je jaka pa uopste ne mora da bude baza)...

Sto se bolonjeza tice, Traper Long Distance GST 6m 15gr... Opis imate na na sajtu ali ukratko cu reci... 590cm, bez distancera 190gr (sa fabrickim 218gr, sa prepravljenim fabrickim distancerom 202gr), odlicni SiC provodnici duge stope, stap veoma lagan i veoma dobrog balansa, srednje do sredne vrsne akcije, brz u odzivu, otvara se lepo na ribu... Moze imati visestruku primenu, u sustini na svim rekama gde se koriste plovci od 1 do 6, 7gr. Ja ga koristim na Drinu u toku od Ljubovije pa nizvodno do Usca, na Savi, Dunavu, Zapadnoj Moravi, Kolubari...
Komplet brend Traper je za mene novitet i prijatno iznenadjenje.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Traper Srbija

DIP-umakaljka

Snažno koncentrisana mirisna mešavina sa polisaharidima i aminokiselinama za namakanje svih vrsta mamaca.
Umakanjem mamaca u DIP značajno se povećava broj ugriza.Pakovanje 60g.
Dostupne arome: ananas, beli luk, banana, kril, riblji miks, larva, marcipan, jagoda, crveni dud, skopeks,crveni halibut.


Traper Srbija

Ready-metod primama

Uvlažena slatkasta primama spremna za upotrebu. Mešavina proizvedena na bazi termički obrađenih prirodnih sastojaka.
Natopljena je ekstraktom uljanih semena.
Zahvaljujući savršeno izbalansiranoj konzistenciji, primama se lako formira i odlična je za tehniku metod ribolova svih ciprinidnih vrsta.
Može se koristiti i za formiranje kugli za primamu , i za brzu dohranu praćkom.
Idealna je za brže izlaske na vodu,ispitivanja terena i procenu odziva ribe.
Nije potrebno dodatno kvašenje tokom vrelih dana ili u vetrovitim uslovima.
Dostupne su razne boje i arome, i moguće je ih kombinovati u različitim proporcijama kao miks međusobno ili sa peletima raznih dimenzija .

Dostupni ukusi: Riblji miks, ananas, kril, jagoda, butricna kiselina, marcipan/med, tigrov orah/kukuruz, kobasica, crveni dud
https://www.m-fishing.rs/proizvod/ready-metod-primama/

Traper Srbija

TRAPER partneri:

Za kolege u Novom Sadu i okolini
"Vodomar" -Vojvodjanska br. 3
http://vodomar.rs

Za kolege u Sremskloj Mitrovici i okolini
"Lorist" - Ribarska obala br.6
https://ribolovackaopremalorist.com/