HIT Feeder - SPOD LARGE

Započeo Traper Srbija, 09 Decembar 2022, 10:44:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Traper Srbija

HIT Feeder -SPOD L

Spod hranilice su kavezne hranilice oblika valjka sa otvorena oba kraja, čime je omogućeno brzo i efikasno punjenje i ostavljanje sadržaja prihrane na dnu. Unakrsno postavljeni konektori/linkovi sa jakom vrtilicom u sredini, povezani su sa SUPERSTRONG osmonitnom strunom 100lb , koja omogućava brzo punjenje i nemršenje konektora prilikom punjenja, a precizno izbalansirana otežanja sa 3 strane kaveza obezbeđuju stabilan let i efikasno izvlačenje bez rotacije hranilice ili ,,skakanja" po površini vode čak i pri najbržem motanju monofila ili strune. Obzirom na svoj kapacitet i izbor težina, HIT Feeder SPOD hranilice su našle primenu i kod fider , i kod klasičnog šaranskog ribolova na reci ili na sporotekućim vodama veće dubine, jezerima, sportskim revirima i dr.
Uz pomoć Hit Feeder SPOD hranilica, prihrana spota na rekama sa jakim protokom i velikom dubinom postaje vrlo precizno i efikasno kontrolisano , a postupak privlačenja komforniji je za ruku ribolovca. Propadanje hranilice je brzo zbog pravilnog rasporeda otežanja na kavezu, a pražnjenje je efikasno jednim trzajem.
Svaka hranilica je ručno izrađena i kontrolisana.

SPOD L kapacitet : Veliki kapacitet valjak/ kavez 67x 40mm, oko 80-85g prihrane/zabacaju.

SPOD L 30g i 40g namenjene su za reke ili delove reka sa sporijim tokom , rečne kanale, jezera , ili revire sa različitim dubinom.
SPOD L 60g I 80g namenjene su za brze protoke i velike dubine.