Sakura Sensibraid

Započeo pikeman, 05 Mart 2023, 13:14:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pikeman

Na vreme sam nabavio strunu za predstojeću sezonu. :cheesy: Odlučio sam se za Sakura Sensibraid sa 4 i 8 niti.


Prvi utisak je da je deklarisani prečnik prilično realan. :ok:  Namenio sam ih džigovanju, bez problema sam mogao uzeti i nosivost od 30lbs, ne bi bile predebele.

Šteta što Shimano više ne isporučuje rezervne špulne uz mašinice, do 01.05. ću morati da odlučim koja će prva biti namotana. :rolleyes: Obe deluju odlično, osmonitna je glatkija i finija.
Više detalja mogu napisati nakon što ih budem testirao. Do tada bih voleo čuti mišljenje ribolovaca koji su ih koristili?


bolenbgd

Koristim osmonitnu na fideru,odlicna  :ok:

no names

12x je svila bukvalno....premekana struna koja mi je iskreno išla na živce jer zbog te mekoće mi se često pravili čvorići (bacao prelagane varalice tj neotežane gume) ali zabačaji maksimalni  :ok:
8x....evo već više od godinu dana koristim u debljini 0,12mm i prezadovoljan sam trajnošću, prilično realnim prečnikom i ono što me je najviše fasciniralo je jačina na čvoru (testirano na vagu  :ok:)
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

DDj

Kupio Sensibraid 8X u debljini 0.10mm, nosivost 7kg. Bice namotana na multiplikator Shimano Curado BFS za laganiji vobleraj, eventualno laki dzig.

Onako na prvu deluje mekana, prilicno okrugla, svilenkasta. Nema sanse da je 0.10mm, deblja je sigurno, ali ne tako puno, tesko je reci bez mikroskopa. Usledice test na vodi. Deluje na prvu da vredi placeni novac.

 


Teme sličnog naslova (10)