avatar_Imre

Picker štapovi

Započeo Imre, 02 Januar 2011, 14:53:22

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sasa72

Imam picker,TRABUCCO od 2,70m. ,10-30g da li se mogu koristiti hranilice sa olovom od 20g ?

Imre

Nije pametan onaj koji mnogo zna ,nego onaj koji zna šta hoće........

bamarin

Sasa72, da li imaš Trabucco Spil Fyter XD Quiver 2,7? Ja sam ga danas konačno overio na keju na Tamišu. Mogu da kažem samo FANTASTIČAN. Osetljivost iznad mojih očekivanja, pošto je radila bela od 5-10gr(beavica) pa do deverike od preko 1/2kg indikacij je bila izuzetna. Nadam se da će u Subotu da ima još jednu probu ali sa bakicama od kile u Deliblatu :takoje:.Bacam pribor na tešku probu :thumbup:

sasa72

Da,bas taj trabucco.Jos ga nisam ni raspakovao.Uskoro cu i ja na vodu.Koji najlon koristis?

bamarin

Koristim, naravno, Trabucco 0,148 i udice 18 gamakatsu sa predvezom 0,12 70cm.

Konačno overen picker sa pravom ribom. Danas u Deliblatu palo 6 komada babaja, od toga 2 kilašice na Trabucca :thumbup:, Smrzo sam se kad je udarila prva, savila ga ko kiflu. Sreća je što sam imao čistinu pa je lako izašla.Fantastičan osećaj podići veliku ribu na tako tanan i osetljiv pribor. :takoje: :ok:. Moraću da ponovim ovo iskustvo i sledeće nedelje.

sasa72

Bamarin da li si bio na vodi?

bamarin

Sasa72, bio sam u Farkaždinu i mogu da ti kažem da je pickerprva liga.Malo se lošije ponašao sa hranilicom od 15gr jer je voda dosta jaka, ali nije smetalo da se uživa u pecanju.

Imre

Ja sa mojim Dam-om {do 50 gr vrh} pecao iznad brane sa hranilicom od 40 gr ,voda je dosta brza ,savije se malo vrh ali ipak se jako lepo ponaša ....
Sudeći po tome bilo koji Picker Heavy akcije prolazi na rekama bez problema ...
Nije pametan onaj koji mnogo zna ,nego onaj koji zna šta hoće........

nesha

Ja imam ET Competition picker od 3m ali gledam da kupim neki još osetljiviji. E sad svi saveti su dobrodošli. Ineče služiće mi za pecanje na stajaćim vodama.

Bakisan

Probaj ET SILVER PICKER 10-30gr, ja ih imam 2 kom  :ok:
Nikada se ne svadjaj sa budalom! Prvo će te spustiti na svoj nivo a onda pobediti na iskustvo.


nesha

Ma treba mi nešto izuzetno osetljivog vrha. Ja sam pravio vrh za Competition-a i pokazuje i najsitnije i najstidljivije uzimanje mamaca ali nije to to. Štap nema onu svoju prepoznatljivu akciju. Ovaj Blade picker koji sam gledao je 5-20 tb.

Bakisan

Javi kakav je ako ga budeš uzeo.
Nikada se ne svadjaj sa budalom! Prvo će te spustiti na svoj nivo a onda pobediti na iskustvo.


nesha


bamarin

Nesho, ako dolaziš u Kostolac na feeder kup,mogu da ti pokažem kako izgleda i kako se ponaša Trabucco Spil Fyter XD Quiver 2,7. Mislim da je to ono što tražiš. Ja sam se vodio istim razmišljanjem kao i ti. Treba mi nešto izuzetno osetljivo , a opet da bude dovoljno jako i za krupniju ribu. Ako si pročitao iz ranijih tekstova, isprobao sam ga na različitim vodama i sa ribom od 10gr pa do kile  :ok:. Ponavljam se ali je FANTASTIČAN  :thumbup:

nesha

Ok hvala na savetu. A u Kostolcu se verovatno vidimo..