Mate Goliath Feeder

Započeo x-flite, 31 Januar 2023, 15:28:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

x-flite

Serija štapova namenjena profesionalcima kao i onima koji od opreme zahtevaju savršenstvo, izrađeni od visokokvalitetnog 40T Toray karbonskog blanka i opremljeni Fuji nosačem masinice. Sprovodnici ,,Sea Guide" su čeličnog rama sa SiC prstenom. Štapovi su trodelni sa 3 vršne sekcije.

40T Toray karbonski blank
Trodelni štapovi + 3 vršne sekcije
Fuji halter
Seaguide karike
Hook holder (zakačka za udicu)
Drška u kombinaciji kvalitetne EVA-e i plute
Alu. gravirana end kapa
Plišana futrola
Težina: 12'0'' 360cm 40-80g MC/MLG/LG, 208gr  / 12`0 360cm 60-120g 3sec, 224gr  / 13`0 390cm 60-120g 3sec, 234gr Nisam našao neku recenziju o njima, da li ih neko koristi ili ih je koristio?
Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

gillespie

Ja sam kumu preporucio da uzme okumu 8k 3.9, i posto je vise nema receno mu je da je ovaj stap zamena za okumu. Kum je uzeo na slepo, ali mogu vam reci da je stap uzivo bombonica, deluje mi bas kao pravi recni stap, ali svakako bi i ja voleo da cujem necija misljenja, ovako mogu da potvrdim da je bas lep...

Gesendet von meinem Pixel 7 mit Tapatalk


laki22

Pa takva je prica u karpologiji da su isti blankovi ko okumini. Ja koliko sam drmao, meni to nije isto ali ne mogu reci ista baz probe na vodi. A ako cemo ulaziti u sitna crevca, ni brojevi gramaze se ne podudaraju niti su priblizni :) no, videcemo, i drug je uzeo pa cemo videti uporedni test na vodi

ibanezi

Nisam video Mate. Mogu blankovi biti isti, ali ako je drgačija oprema ili čak samo njen raspored, štapovi mogu bitno da se ralikuju.

Dragan Nešković

Гледао сам те штапове чим су изашли. Власник карпологије је по мени урадио добру ствар, наручио је штап по свом захтеву, и продаваће свој бренд. По дрмусању у радњи, и ја бих рекао да није исти као окумин 8ка, али онако на прву делује сасвим добро. Има конкурентну цену, квалитет је на прву добар, а као што кажу колеге, почели су људи да га купују, па ће ускоро бити и искустава са воде. У сваком случају, то је добар развој ситуације за нас фидераше  :ok:  :thumbup: 

SundjerPecanje

Dvojica opasnih šarandzija iz Nemačke Ciki i Nikola bi da uzmu ove štapove  :cool:
Ima li neka sveža informacija o istim :cheesy:
p.s. imenujem ih da bi ih ... u viber grupi :lol:

pireli