Match štap kao feeder

Započeo limovac74, 09 April 2012, 18:46:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

limovac74

Hoću moj stari mach štap da ponovo aktiviram ali u novoj funkciji kao lakši feeder štap(mirna voda,hranilice do 30gr.).Štap je dug 3.9m tezine bacanje 20-50gr.Osetljiv u vrhu bukvalno ko federac,štap ima kičmu ohala .... Šta naši cenjeni federaši misle o ovoj ideji  :question:
Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

Radza

Nista novo.Sasvim lepo moze da se koristi kao feeder medjutim moram ti reci da mu vrh ipak nije osetljiv kao kod pravog feedera. Jedino sto bih ti savetovao je da mu ipak obojis vrh radi lakse uocljivosti.
<º))))><.·´¯`·.(Radza)¸.·´¯`·.¸><((((º>

žex.rašeta

Može na match ali sa više osećaja kod zabacivanja. I računaj da hranilica od 30 gr ima u sebi navlaženu hranu pa to dodatno povećava težinu što stiže do granice izbačaja ( po tvoj džep  :cheesy: ) .Moj predlog je samo stajaće vode a to hran. od 15gr završava. Kao što je Radža napisao filing nije kao kod feeder štapa jer se povija po dužini a manje vrh ...ali sitnu belu ribu možeš da razbiješ sa njim  , a onda.......prelistavaćeš feeder štapove po forumu i gledati koji da kupiš... :cheesy: . Naš si... :takoje:... samo nisi svestan .... :wink:
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

kawasaki

dobra ti ova zadnja recenica  smiley033
feeder je prava zaraza

limovac74

Ma ovo je sila od štapa ,vrh upšte nije tvrd,upoređivao sam ga sa jednim feederom 120 to gramcem i detekcija i osetljivost je ko njegov srednji vrh (ima tri komada i svi vrhovi su od fibera) ,štap radi celom duzinom ,struktura blanka je mrezasta i sa njim bih bacao hranilice od 10 i 20 grama na mirnoj vodi ,a taj ima smage i za šarka  :takoje: .Mnogo mi stoji u penziji pa da malo skinem paučinu sa nj'. :cheesy:
Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

dcarp

Prošle godine ja koristio daiwu tornado telemeč od 3.60 15-30gr,bacao sam hranilicu +hrana i težu od 30gr bez problema.neverovatno koliko daiwe imaju rezervne snage.pokazao se odlično,pecao sam u Bezdanu i Apatinu u rukavcima od dunava,stajaća voda.istina je da radi ceo štap a ne vrh pa kad ga sašije neka veća nervozna babuška il deverika,oće srčka da te strefi.
New thinking
New possibilities