MAP feeder štapovi

Započeo Dubinko, 04 Avgust 2023, 21:05:32

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dubinko

Da li se neko susreo sa MAP feeder štapovima?
Aktuelne su dve serije MAP Dual XD i MAP Parabolix. Trebalo bi da su štapovi više klase.
Inače firma MAP je na svojim mašinicama osmislila poseban sistem klipovanja ACS (Auto-clip sistem), o čemu je već bilo reči u nekoj od tema na forumu.
Najžalije mi je što će moja žena, kada ja umrem, da prodaje pribor za pecanje po ceni kojliko sam joj rekao da sam platio!

Dragan Nešković

Е кад пре прође 7 месеци, немам појма. Ја све данас, сутра, одговорићу ... Колега Dubinko, чуј сусрео, ма већ неку годину МАП-ирају се наше воде овим приткама, могу ти рећи сасвим успешно  :ok: Иначе ову Енглеску фирму МАП, код нас заступа АС Обреновац, па се код њих можете распитати о свему што вас занима. Што се тиче фидер пецања и МАП-а, ту ствари стоје овако, актуелне су следеће серије:

Серија "MAP Dual"Ова Дуал серија МАП-ових штапова, заузима средишњи део њихове понуде, и чини је укупно 9 различитих штапова. Ово су одлични штапови, који су примену нашли од такмичарског фидер риболова метод техником, кавезном техником, а одлично су се показали и у фидер пецању на рекама. Сада већ много наших колега користи ове штапове, како такмичари, тако и колеге рекреативци. Штапови су се показали одлично како на нашим текућим водама, тако и по водама у окружењу, а и широм Европе где наше колеге имају прилику да пецају. У овој серији свакако можете пронаћи одличан фидер штап.

Серија "MAP Dual XD"Ову серију MAP Dual XD штапова, чини укупно три модела. То су дистанц штапови, намењени пецању на великим даљинама. Ови штапови су слични Престоновим Дистанц Мастерима, стим да ови МАП-ови немају прву карику на првом сегменту штапа. Иначе, штапови су веома добри, одлични. Употребљиви како за пецање на језерима, тако и на рекама. Да додам и своје запажање у вези ове одличне серије, једино где ја не бих користио ове штапове, то је неки врло јак ток Дунава, по мени нису за то. За све остало су топ топова.

Серија "MAP Parabolix Black Edition"Ову MAP Parabolix Black Edition серију штапова, чини укупно 14 различитих штапова. Ово су штапови високе класе, и зависно од њихове намене, могу се користити од такмичарског метод пецања, до пецања на рекама. У овој серији штапова, могу се пронаћи заиста изузетни штапови. Мање више, сви ови штапови пробани су на нашим водама, и са њима се врло активно пеца. Изузетни штапови.

Серија "MAP Parabolix Ultra II"Ово је топ серија фидер штапова у МАП-у, чини је укупно 7 модела штапова. Ово су штапови топ класе, врхунски у сваком погледу. Намењени су првенствено такмичарима, а и свим осталим заљубљеницима у врхунски прибор. У овој серији, за сада нема штапова који би били подесни за пецање на нашим рекама у јачим токовима, али ипак имају два модела који се могу користити на рекама у слабијем току. Ова серија штапова је позната по својој особини да се њени бланкови не закључавају, ни под каквом силом. Ове штапове треба једноставно видети, изузетни су.

Приметићете у свим серијама МАП-ових штапова (осим у MAP Dual XD ) , да има модела означених као "SUV", да не дужим много, ти модели су за 20% јачи од таквог истог штапа, без те ознаке. Дакле, то су посебно ојачани штапови за 20% од прилике. Што се тиче МАП-а и њихових фидер штапова, за њих је увек обезбеђено довољно заменских врхова, које можете купити у сваком тренутку. Сваки МАП-ов заменски врх долази у својој оригиналној туби, истој оној која иде уз одговарајући штап.

Из МАП-а су најављене још две Parabolix серије штапова, једна "дистанц", и друга "про". Требало би да се појаве крајем месеца, па ће убрзо стићи и код нас. Сем ових МАП фидер штапова, у власништву те фирме налази се и бренд "Leeda", тај бренд има своју целокупну понуду риболовног прибора, а има и одличан фидер програм са доста штапова, приступачних цена, и заиста одличног односа уложено-добијено.И те Leeda штапове као и осталу њихову опрему, можете погледати у Обреновцу.

Ево Вам и линк за МАП-ов каталог: https://issuu.com/leedafishing/docs/map_tc_2023 Ту можете погледати све што вас занима, а за остале детаље уколико су вам потребни, позовите Ас у Обреновцу.

Поздрав и бистро  smiley033Поштено на води  smiley033

Teme sličnog naslova (10)