Garbolino Super Rocket Carp Feeder 11' (335cm) 25-75gr.

Započeo ibanezi, 22 Februar 2017, 21:47:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ibanezi

 Pošto sam postao vlasnik ovog štapa, red je da otvorim temu i opišem prve utiske. Dakle dvodelni štap 3,35m dugačak. Opremljen za tu TB zaista nežnim vrhovima od 1/2, 3/4 i 1 oz. Prva 2 fiberglas, najjači karbonski. Za razliku od vrhova, sam blank odaje utisak velike snage i prilično je oštar. Po tome bih rekao da je ovo štap za lov ozbiljnije ribe na kraćim distancama, kada ona uzima oprezno, lenjo, pipavo. Nije za ribolov po minusu jer je opremljen sa 12 sitnih provodnika malog prečnika. Urađen je po istom modelu kao mnogo skuplja Tektra. Ozbiljni, vitki, elegantni, crni blank, čijoj eleganciji još više doprinosi putover spoj nenakinđuren lakiranom graničnom aplikacijom i brušenim vrhom donjeg dela. Odmah sam ga isprobao na Savi ispred kuće. Bacao sam na 20akm daljine hranilicu od 30 gr sa srednjim vrhom od 3/4oz u liman oko koga se kreće struja oslabljena brzim opadanjem u proteklih nedeljak dana. Rezultiralo sa nekoliko krupatica od par stotina grama. Kao što rekoh, vrh registruje "pomeranje crvića na udici", ali se vidi da je blank napravljen za veća dela. Oseti se riba od 20-300gr na štapu kroz vibracije, ali nekog dodatnog savijanja nema. Ovaj štap će sa L varaličarcem deliti mašinicu ABU ORRA SX30. Taman ima spulne posebno dizajnirane, jedna za upredenicu, druga za monofil. I vizuelno i funkcionalno se izuzetno slažu. Mislim da sam upotpunio gamu meni potrebnih štapova za Savu. Sad imam 11' M. 12'MH i 13'H.

VladimirR

Sa srećom da posluži, a kako je krenuo vidim da će biti pun pogodak i sa lopataram da se izbori. Bravo!
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

Goachild

Има другар, па имам и ја...   :wink:  :cheesy:
Испробао сам га на Бегеју, Дунаву и стајаћицама. Још један фидер за уживање. Уз добар дрил свака мало крупнија риба иде у мередов.

djmisha77

Vrlo dobar stap i veoma slican Precisionu. Ovaj bar ima ime Carp pa se na osnovu toga mogu izvesti odredjeni zakljucci. Vrhovi su u teskom dizbalansu u odnosu na blank. Suvise su mekani i prilice pikeru a ne fideru. Za takav blank idu vrhovi bar za pola unce jaci od predmetnih.
Ali dobro, sto Ibanezi kaze oseti se svaka vibracija ali nema nekog dodatnog savijanja stapa. Za osrednje komercijale dusu dao.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

vradojicic

Par meseci Fidernezi i vec 3 stapa za tu svrhu... Opa. :cheesy:
Nek te sa srecom sluzi.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

mihabg

Kad se primi, bice tu jos zamena
Miso, gresis šinko za disbalans...

ibanezi

 Gotovo, primio sam se. U mojim godinama, dovoljno je da čovek samo proba pecanje iz fotelje sa pivom sa strane. Naravno, kad krene sezona smuđa , posvetiću se i njemu. Taman, dnevne varijante fider, noćne smuđ. Najveći izazov je to što verovali ili ne, jedina domaća plemenita riba koju nikad nisam uhvatio je šaran. A više ga u Savi ima od bilo koje grabljivice. Baš ću mu se posvetiti kada dođe vreme.

pexon

Lepo Fidernezi, da te lepo služi motkica! I da opravda ime, da izvadiš pravog savskog na njega.  :cheesy:

Teme sličnog naslova (10)