avatar_komša015

Black Cat Bait Maker Feeder

Započeo komša015, 22 Oktobar 2018, 19:09:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

komša015

Slučajno naleteh na ove, dekorom i namenom, prilično drugačije motke od onih koje svaki dan gledamo... a možda su i sasvim obični.Successful catfish fishing requires a wide selection of lures. On the Po, the catfish like mullet while on the Rhone they prefer XXL bream and on the Ebro, carp are on the menu. A good catfish angler needs the perfect equipment for catching baitfish on every tour. It is precisely for this reason that we have developed a universal rod equipped for all situations from hard-core river fishing to light stillwater sport. With the BC Bait Maker, you are always on safe ground, with the opportunity to use three interchangeable tips, each with different casting weights. The BC Bait Maker is produced in the proven and robust Black Cat quality, impressing with two-legged rings and a design to satisfy the toughest demands of a catfish angler.

sasabosko

Odavno znam za somovske fidere, no nisam ih imao u ruci, mada bi verovatno bili znimljivi za taj nacin ribolova i tezak saranski. Samo ne vidim, sta mogu takvi stapovi sto somovska dubinka ne moze...
Znoj nilskog konja je roze boje

marina1983


komša015

Al' nisu ovo "somovski" feeder-i.. već feeder-i za hvatanje kedera za soma.  :smiley:
Koliko vidim, trenutno u verzijama od 2.8m i 3.6m 120gr.

sasabosko

Vidi da je to stvarno to, sta se tu moze ocekivati, da je potezi, enormno snazan i prakticno nesalomiv, primerenija lovina bi mu bila som, no to cemu je namenjen. Rhino njihove stapove tako konstruise, uglavnom, su karbon fiber, ili srednji modul karbona, blank presvucen epoksijem, ne mogu pobeci od robusnosti zato i ostavljaju utisak sigurnosti. Imaju oni i pelet stapove na 4-5lb, ti bi bili interesantni, za lov sarana na teskim terenima :thumbup:
Znoj nilskog konja je roze boje

komša015
Sections2
Transport length (cm)140
Length (cm)280
Weight (g)200
Power (gr)<120

Sections3
Transport length (cm)125
Length (cm)360
Weight (g)230
Power (gr)<120

sasabosko

Vidi, rhino uvek malo laze za tezine stapova, jasna nelogicnost je razlika u 30gr na 80cm duzine, sigurno su tezi no sto tu pise, ali sigurni su to stapovi.
Znoj nilskog konja je roze boje

komša015

Jeste masa sumnjiva.. mene više zanima, kakvo li je ovo čudo na jakoj vodi. I da li je baš pravi 120gr-ac.. ne mogu za sada da nađem iskustva korisnika na stranim forumima.

sasabosko

Ono sto ja znam, da je svaki njihov stap realno obelezen, da bez problema baca to sto na njemu pise, i vise od toga. E sad, znam da njihovi stapovi imaju dusu, da nisu kruti kolci, to je ono sto sam zakljucio gledajuci i drmusajuci njihove modele, imam jedan 10tak godina. Sve sto sam gledao je bilo somu namenjeno, ovaj kod mene je Pike, 40-80gr, realno obelezen. Sigurno da je stap dobar, vidis i sam da se u opisu pominju reke kao udarne destinacije za lov soma, koje nisu za pocenjivanje, ni po protoku, ni velicini. Oni prodaju takav stap somolovcima kao pomocni, ne verujem da somarosi uzimaju za ozbiljno takve stapove, kao ni da su kompetentni u oceni istih. Kako god okrenes macka u dzaku, pogotovu sto se oni bave iskljucivo opremom za ribolov soma...
Znoj nilskog konja je roze boje