Kupovina sonara

Započeo vlada101, 11 Novembar 2008, 12:51:52

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

jera

Veoma lep prikaz niže - srednje - više cenovne klase "Lowrance", mislim da je slično i kod "Garmina" i "Humminbirda". Garminovci obično za sajam nautike naprave akciju za neki određeni model. Ako se pojave  Lowrance i Humminbird možda se nešto i ..... :eek:  :eek:


DakiNS

Lep prikaz , samo što mi imamo malo jezera gde su skoro idealni uslovi kao na testu sonara . Dunav, Sava, Morava su daleko od idealnog , voleobih da vidim test na takvim vodama.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

zecos

ove sobne simulacije .. :eek: .. samo dobra reklama ....treba to vidit u realnim uslovima ....kako sonda stoji na čamcu i gdje se nalazi ... koja brzina kretanje ...kako je podešen sonar ...ima puno toga da se otkrije ....

jera

Citat: DakiNS poslato 09 Mart 2022, 08:52:08Lep prikaz , samo što mi imamo malo jezera gde su skoro idealni uslovi kao na testu sonara . Dunav, Sava, Morava su daleko od idealnog , voleobih da vidim test na takvim vodama.

Tačno je da ovi "preko bare" većinom pecaju na jezerima, ali i oni imaju ponekad "sličnih uslova" na vodi kao i mi gde HB ima jednu lepu opciju "
"
..... izlaz dunavca u glavni tok, voda nije gurala ali je nešto bila kao mutna , nešto gadno ne mogu da objasnim  ali ......

 .... ne može da se ne vidi smiley033

laki22

Šta je zaokruženo?

Bobiska

Momci ako moze brzinski odgovor imam pitanje sto se tice sonara LOWRENCE HOOK5 RAVEAL. Naime interesuje me da li ovaj model ima opciju pronalazenje ranije zadate tacke (ne znam kako se zove ta opcija). I ako moze ošsta ocena. Pozdrav.

dushann

Gledam da uzmem neki sonar, ima li iko iskusan da mi kaže vredi li dati pare za Garmin Vivid Stiker 9SV,
Ili u tom cenovnom rangu nešto bolje dal ima?!
Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

jera

Dodaš još 50.000 i imaš na akciji Lowrance Elite FS 9 ili Humminbird Helix 9 chirp mega SI+ GN4. Realniji odnos uloženo-dobijeno. :cool:

Em

Citat: laki22 poslato 10 Mart 2022, 14:53:35Šta je zaokruženo?

Mislim da je neka veća riba to što je zaokruženo na slici (npr šaran). Kod ovih snimaka moraš gledati pažljivo posebno senke koju "objekti" stvaraju.
My biggest fear is that when I die, my wife will sell my fishing gear for what I told them I paid!

glos

Nije riba nego vrh nečega većega, a što je muljem voda zatrpala.
Life is what`s supposed to happen while you`re at work

Em

My biggest fear is that when I die, my wife will sell my fishing gear for what I told them I paid!

glos

Misliš ovako nešto..
Nedelju dana pravi i konstantno održava, ovo  gnjezdo;

Life is what`s supposed to happen while you`re at work

sona

Kad smo kod  sonara pade mi na pamet vrsta sonara u obliku kugle,nemam camac pa reko da li se isplati skupiti sredstva i kupiti jedan takav?Gledao na netu ima prezentacija ..... radi posao a sta kaze vecina i da li ga neko koristi.