Shimano Stradic 4000S GTM-RC

Započeo tdeki, 06 Septembar 2011, 17:32:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

tdekiDa li neko ima ideju gde bih mogao da kupim/porucim match spulnu za ovu masinicu (da li uospte postoji)? Ovaj S model ima plitku spulnu ali idalje je povelika.

duledif

Ja imam istu ali ne znam zasto ti se cini da je velika? Namotao sam 0.18 (neki minimum ispod koga nemas potrebe da ides) i stao jedan kotur od 150m...jel ti to mnogo? Inace ovo je prava match spulna i manje od toga nema za taj model.

tdeki

Ovo sto ja imam je 4000S spulna sto je "shallow" a ne match, oznaka za match spulnu je 4000M. Na moju staje 0,18mm 240m ,a ja cak i ne koristim toliko debeo najlon, 0,14mm ili max 0,16mm. Nasao sam na ebayu spulnu rezervnu za stradica 4000M, ali gde bih ovde mogao kod nas da kupim ili porucim jos mi je misterija.

duledif

I moja ima oznaku S i takodje pise 0.18 240m sto nema veze s vezom - garantujem ti da 0.18 ne staje vise od 150m, spulna bez obzira na oznaku S jeste match , a to oko kolicine najlona kako li su zajebali ne znam..

tdeki

Meni bogami staje 240m, ali nebitno 4000M je match spulna i nasao sam gde da je kupim Capriolo d.o.o. je uvoznik simanove opreme, imaju nabavku pocetkom oktobra pa cu tada zvati magacin da narucim posto oni to ne nabavljaju u normalnim okolnostima.

Sp1tF1re

Kod nas prso Caprijolo pa su ga banovali iz centra ni nzm gde je sad ajde limovac pomazi :huh:

voja

tdeki ,ako promenis visinu spulne nece ti lepo namotavati najlon.
zzzz.......daj meredov!!!

tdeki

kako mislis da promenim visinu spulne? Razlika izmdju 4000S i 4000M je samo u dubini spulne., sve ostalo bi trebalo da bude isto.

voja

zzzz.......daj meredov!!!

limovac74

Citat
Citat: Sp1tF1re poslato 08 Septembar 2011, 13:56:24
Kod nas prso Caprijolo pa su ga banovali iz centra ni nzm gde je sad ajde limovac pomazi :huh:


Nisam ni znao da je sklonjen  :huh:  ,nisam bio skoro da gledam bajsove pa nisam u toku  :rolleyes:
Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

VooDoo_Chile

Ova S špulna je nova stvar. Plića je od one standardne aluminijumske, ali je dublja od Match špulne koja je do sada uvek bila plastična. Ja imam Stradike RB i na meč špulnu staje u vr' glave 100 metara 0.18 ako hoćeš da se ne mrsi. Stavljam stotinak metara 0.16 najviše. Mislim da na ovim novim modelima ima samo S-špulna.
Da kupiš kod nas skoro da nema šanse, ali može da se pogleda na internetu...
Za ove pouzdano znam da šalju u Srbiju:  :wink:


http://www.fishingspares.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=2_12_15&sort=20a&page=1
Olovo

da li svi stradici iz serije 4000 imaju jedinstvenu ručku u smislu da mi pasuje bilo koja ručka od serije 4000 ili može i manja i veća..ne mogu da nadjem original ručku pa bih stavio nešto drugo ..


Odo krečit šljive.

Teme sličnog naslova (10)