Military Shop


PKVM sistemi D.A.M.rs - prodaja ribolovacke opreme nemackog proizvodjaca DAM
Eurofish Beograd Vodomar.rs MG Servis
Carp Mania - sve za takmicarski i rekreativni ribolov Fanatic Tackle Shop
Lov i ribolov Marketing VBA Soft Lures

Autor Tema: Prvo otvoreno svetsko prvenstvo u lovu soma bućkom „Srbija 2019“  (Pročitano 606 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pikemanTopic starter

  • Administrator
  • Dunavski Vuk
  • *
  • Vuk od: Jul 2008
  • Poruke: 11,131
  • Lokacija: Apatin
    • Vukovi sa DUNAVA
Prvo otvoreno svetsko prvenstvo u lovu soma bućkom “Srbija 2019“ održaće se u periodu od 30.06. do 10.07.2019. godine. Takmičenje će se odvijati na tri vode, na kojima se održava Liga Srbije u lovu soma bućkom: Dunav, Tisa i Drina.

Organizator Prvog otvorenog Svetskog prvenstva u lovu soma bućkom „SRBIJA 2019“ je Savez rekreativnog i sportskog ribolova „Savez bućkaroša Srbije“.




Svečanom ceremonijom otvoreno svetsko prvenstvo u lovu soma bućkom „Srbija 2019“

U sportskoj dvorani u Petrovaradinu, sinoć je svečano otvoreno Prvo otvoreno svetsko prvenstvo u lovu soma bućkom „Srbija 2019.“

Okupljenim takmičarima i zainteresovanim posetiocima obratili su se predstavnici organizatora, Saveza bućkaroša Srbije, i gradova domaćina ovog svetskog prvenstva, Novog Sada, Kanjiže i Malog Zvornika.

U ponedeljak 01. jula je predviđen dan za trening, kada će se ekipe upoznati sa terenom i protokolom takmičenja, a zvaničan takmičarski deo prvenstva počinje u utorak u 8 časova.

Prvo otvoreno svetsko prvenstvo u lovu soma bućkom „Srbija 2019“ se održava od 30.0. do 10.07.2019. godine.

Prvi deo takmičenja se održava na Dunava u Petrovaradinu od 01. do 03. jula, zatim se prvenstvo nastavlja na Tisi u Kanjiži do 06. jula, dok je završnica i ceremonija zatvaranja predviđena u Malom Zvorniku, na reci Drini odnosno na Zvorničkom jezeru od 07. do 10. jula.








 


Efikasna energija - Portal posvecen energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije List Ribolov Spin & Fly Smuki Mrdalice Sportski Ribolov Marketing Marketing