69. Svetsko prvenstvo za muškarce u ribolovu na plovak - Španija 2023

Započeo Dragan Nešković, 09 Septembar 2023, 18:42:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dragan Nešković

У Шпанији се данас и сутра одржава 69. Светско првенство у риболову на пловак, а на овом првенству Србија брани злато освојено прошле године у Хрватској.Ако Вас занима више детаља о самом месту такмичења, стази, и осталим детаљима, на овом линку имате све информације: http://www.fips-ed.com/fipsed/index.php/en/homepage/news/832-nations-2023-en.

Иначе после данашњег првог дана такмичења, наши момци стоје шампионски  :ok:  :takoje:Уз мало среће током сутрашњег, другог такмичарског дана, Боже здравља, биће опет весеља  :takoje:

Што се тиче индивидуалног пласмана, најбоље рангирани наш такмичар после првог такмичарског дана је Немања Дамјановић на 10. месту, а за њим је Горан Радовић Гица на 13. месту. Остали наши такмичари су рангирани ниже, али заиста одлично са обзиром на број учесника. Наш тренутно најслабије рангирани такмичар је Владан Мркушић, а он је на 31. месту на такмичењу где учествује 115 врхунских риболоваца. Одлично тимско пецање наших шампиона, нека тако наставе и сутра  :ok:  :takoje:  :thumbup:

10 Septembar 2023, 17:12:48
Недеља, други такмичарски дан. Уместо мог коментара, ево шта каже један од светских великана нашег спорта, чувени Стив Рингер:Дакле, једноставно сјајно  ...Свака Вам част момци, брее!  :lol:  :tongue:  smiley033  :ok:  :takoje:  :clap2:  :thumbup:
Поштено на води  smiley033

pikemanDragan Nešković

Браво, него како!  :takoje: Погледајте коначан пласман у појединачној конкуренцији!  :tongue:Свака част!  :clap2:

11 Septembar 2023, 12:42:32
За историју, и нове победе. Бистро колеге  smiley033

Поштено на води  smiley033

x-flite

Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

glos

Brena je Brena, al` dvaput je dvaput.

P.S. Ko je kod nas pecao, ni pakao mu ( na takmičenjima vani ) neće teško pasti.
ZOV

Teme sličnog naslova (10)